Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

NVE siger ja til fusion med SEAS

Et overvældende flertal blandt repræsentantskabet i elselskabet NVE stemte ja til fusion med SEAS. Det skaber Danmarks største energiselskab.

Økonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et overvældende flertal i repræsentantskabet i elselskabet NVE har stemt ja til et forslag om at fusionere med SEAS med virkning fra 1. januar 2005. SEAS' repræsentantskab godkendte aftalen i sidste uge, og dermed er Danmarks største energiselskab en realitet.

Med stemmerne 91 for og kun en enkelt imod er det nu op til konkurrencemyndighederne at godkende fusionen af det ny selskab, der får navnet SEAS-NVE A.m.b.a., og som vil forsyne Vest- og Sydsjælland samt Lolland og Falster med energi. Det fusionerede selskab fortsætter som andelsselskab med hovedsæde i Svinninge.

NVE's administrerende direktør, Jesper Hjulmand, får samme stilling i det ny selskab, mens Torben Glar Nielsen og Lars Therkildsen, der er henholdsvis teknisk direktør og økonomidirektør i SEAS, fortsætter på samme poster i SEAS-NVE. SEAS' nuværende administrerende direktør, Erik Dahl, går på pension.

/ritzau/

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden