0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Erhvervsliv i oprør over helt kaotisk genåbning

De startede som gode allierede, da Danmark lukkede ned. Men frustrationer og vrede breder sig blandt virksomheder, der mener, at genåbningen oser af populisme og manglende logik og udspringer af en benhård politisk topstyring.

Roald Als/POLITIKEN
Foto: Roald Als/POLITIKEN
Økonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Økonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Genåbningen af det corona-ramte danske samfund er ved at udvikle sig til en politisk slagmark, præget af absurde hovsaløsninger, der mangler logik og fornuft og i mange tilfælde er trukket tilbage, få dage efter de er præsenteret.

Sådan lyder kritikken fra en stadig større kreds af virksomheder og erhvervsorganisationer, der anklager regeringen og i særdeleshed statsminister Mette Frederiksen (S) for at lade politiske hensyn, mavefornemmelser og populisme fylde for meget i genåbningen af offentlige og private virksomheder.

»Vi var jo i chok ved nedlukningen, og der rettede vi alle sammen ind, for vi skulle jo ikke stå med italienske tilstande. Men selvom der er færre og færre syge og smittede og slet ingen døde den sidste uge, så er det stadig det skræmmebillede, man dyrker i regeringstoppen«, siger Søren Faerber, direktør for landets største hotelkæde, Scandic.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere