0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Lyt til Ibyens Brevkasse: Hvordan scorer man sin kollega? »Spørg ham, om du skal lære ham at ryge«

Hvad gør man, når ens seneste kropslige minde er en, du var sammen med tre minutter i lockdown, og som du ikke rigtig kan glemme, men som du heller ikke rigtig får gjort noget ved? Er det kedsomheden og hudsulten, der taler? Eller hvordan indhenter du to måneders forsømte score-replikker?

Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald
Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ibyens Kærlighedsbrevkasse

Ibyens brevkasse #8 - Venindeheartbreak og kollegacrushes
Ibyens brevkasse #8 - Venindeheartbreak og kollegacrushes

Henter…

Snart er lock down blot et udvisket mareridt.

Om et øjeblik har vi glemt den længsel efter fadøl, andres kroppe og sene nætter, som ellers har besat krop og sind de seneste to måneder. Så: Hvordan kommer vi tilbage i spillet efter to måneders mangel på bekræftelse og flirteri? Hvordan får du egentlig fingrene i den m/k, du lockede down, tre minutter i lock down?

Og hvad gør du ved det forpinte venskab, du har til din ældste, smukkeste og mest besværlige ven? Kan du blive i et venskab, hvor du ikke bryder dig, om den person, du blive gjort til?

Dét og mere behandler Ibyens Brevkasse og Dr. Love i selskab med ugens kærlighedseksperter, kulturjournalister og heartbreakers Gudrun Marie Schmidt og Lotte Thorsen.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts