0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Stine Geisler - mordet uden ende #3: Efterforskeren

For en generation af unge kvinder blev Stine Geisler selve navnet på den frygt, de bevægede sig igennem mørke gader med. Men hvorfor har netop det mord på en 18-årig pige sat sig så dybe spor hos så mange? Hør tredje afsnit i podcastserien.

Stine Geisler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Stine Geisler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stine Geisler – mordet uden ende

Stine Geisler - mordet uden ende: Efterforskeren (3)
Stine Geisler - mordet uden ende: Efterforskeren (3)

Henter…

Først på aftenen 5. juni 1990 trådte Ove Dahl ned ad trappen og stod i kælderen, hvor liget af Stine Geisler stadig lå bagbundet og med to klude i munden. Kælderens halvmørke var fyldt med gåder, han i de følgende uger, måneder og år forgæves forsøgte at løse. Men har politiet ikke kunnet sætte nogen fast for mordet? Tror de i virkeligheden, at gerningsmanden allerede er bag tremmer? Og hvordan lever man med, at den gerningsmand, man ikke kan finde, måske går rundt og tager flere liv?

’Stine Geisler – mordet uden ende’ er en podcastserie i fire dele, hvor centrale figurer fortæller, hvordan mordet har præget deres liv.

De to første afsnit er åbne for alle – for at høre alle fire afsnit skal du have abonnement på Politiken. Det kan du tegne her.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Læs mere