0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Stine Geisler - mordet uden ende #4: Den mistænkte elsker

For en generation af unge kvinder blev Stine Geisler selve navnet på den frygt, de bevægede sig igennem mørke gader med. Men hvorfor har netop det mord på en 18-årig pige sat sig så dybe spor hos så mange? Hør sidste afsnit i podcastserien.

Stine Geisler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Stine Geisler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stine Geisler – mordet uden ende

Lyt til podcast: Stine Geisler - mordet uden ende: Den mistænkte elsker (4)
Lyt til podcast: Stine Geisler - mordet uden ende: Den mistænkte elsker (4)

Henter…

Livet var en fest. Fuld af musik, våde varer og godt selskab. Da politiet spærrede Teglgårdstræde af og gav sig til at undersøge kælderen inde i gården, hvor liget af Stine Geisler lå, sad hendes hemmelige elsker – musikskribenten – på deres fælles stamcafé, Sabines Cafeteria, et stenkast derfra. Og så til. Men hvad fik en 41-årig gift mand til at indlede en affære med en 18-årig gymnasieelev? Hvad husker han fra de hektiske døgn som hovedmistænkt? Og hvordan har det fulgt ham gennem livet?

’Stine Geisler – mordet uden ende’ er en podcastserie i fire dele, hvor centrale figurer fortæller, hvordan mordet har præget deres liv.

De to første afsnit er åbne for alle – for at høre alle fire afsnit skal du have abonnement på Politiken. Det kan du tegne her.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Læs mere