0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Amerikas splittede stater

  6. november: Biden styrer mod sejr – Trump siger, det er snyd
  6. november: Biden styrer mod sejr – Trump siger, det er snyd

  Henter…

  Præsidentvalget trækker ud. Joe Biden fører, men mangler stadig at vinde en eller to stater af de stater, hvor de stadig tæller stemmer. Og Donald Trump har ikke givet op. Slet ikke. I en spektakulær tale beskyldte præsidenten i nat demokraterne for at snyde med stemmerne og stjæle hans sejr.

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Amerikas splittede stater

  4. november: Overraskelsernes nat – men intet er afgjort
  4. november: Overraskelsernes nat – men intet er afgjort

  Henter…

  Intet er afgjort i det amerikanske præsidentvalg. Men det billede, der tegner sig, ser anderledes ud end de fleste havde forventet. For det er ikke blevet en jordskredssejr til Biden og Demokraterne. Tværtimod står Trump overraskende stærkt. Og har vundet den vigtige stat Florida. Men… Joe Biden talte for kort tid siden. Med lidt anstrengte smil, foran et publikum forskanset i biler, lod han amerikanerne vide, at han stadig tror på sejr.

 • Pool/Ritzau Scanpix

  Hver fredag frem mod valget laver ’Du lytter til Politiken’ særudgaver om USA. I dette afsnit er USA-korrespondent Sandra Brovall med på Skype fra New York, og i studiet sidder kronikredaktør Marcus Rubin og vært Bo Søndergaard.

  Vi starter den her podcast med en nyhed. De to mænd, der kan blive præsident i USA mødtes i nat i en tv-debat i Nashville og de talte faktisk om politik…

  Mange så den også som den Trumps sidste chance for at redde sit job. Den siddende præsident er nemlig langt bagud i meningsmålingerne, og han hjalp ikke sig selv, da han ved den foregående tv-debat optrådte som en højtråbende bølle. Så det var en anderledes Donald Trump, der stod på scenen i nat, men var det nok til at vinde debatten og måske ligefrem valget?

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.