0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Podcast: Ny podcast: Kan det lade sig gøre at tænke nyt, når regeringen vil have offentlig smalhals?

Politikens nye politiske podcast er i luften. Lyt her til den første udgave af Kestlers Kaffeklub, hvor tidligere finansminister Pia Gjellerup ser på det nye ministerium for Offentlig Innovation.

Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Politikens Amalie Kestler skænker kaffe i studiet til sin første gæst i 'Kestlers Kaffeklub', tidligere finansminister Pia Gjellerup (lys skjorte), som i dag er leder af Center for Offentlig Innovation. Foto: Finn Frandsen

Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danmark har en stor offentlig sektor. Men er den for stor?

Det mener den nye regering, som i lighed med tidligere regeringer har sat sig for, at der skal 'fornyelse' til.

Venstres Sophie Løhde er blevet minister for Offentlig Innovation og sat i spidsen for opgaven.

Men kan det lade sig gøre at tænke nyt, når regeringen vil have smalhals i den offentlige sektor? Eller er det bare et projekt, der skal lyde smart, men reelt er mere varm luft end luft under vingerne på den offentlige sektor?

Innovation og nytænkning i det offentlige er emnet for den første udgave af Kestlers Kaffeklub. Pia Gjellerup, der selv har en fortid som finansminister i Danmark, er gæst.

Vært Amalie Kestler taler med Pia Gjellerup, der i dag er leder af Center for Offentlig Innovation om, hvad det nye ministerium egentlig er for en størrelse.

Gjellerup giver sine svar – og leverer i øvrigt et forsvar for en nyudnævnt minister, der hurtigt røg ind i en mediestorm. Nemlig Liberal Alliances Thyra Frank.

Hør også andre afsnit på pol.dk/podcast, som podcast i iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.