Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny dokumentar: Når det støjer indefra

Efter en tur på psykatrisk skadestue, begynder 25-årige Christine at optage sig selv.

Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hun kan ikke altid genkende sit spejlbillede. Nogen gange bliver hun i tvivl om, hvorvidt hendes arme er hendes egne - eller om hun overhovedet eksisterer.

Lige siden Christine var teenager, har hun haft på fornemmelsen, at der var noget i vejen. Men der er ingen, der har kunnet forklare, hvad det skulle være. Lægerne har foreslået at hun skulle passe sin søvn, motionere  - eller måske bare kvikke lidt op, men de psykotiske symptomer fortsætter.

For sætte ord på, hvad det er, som foregår - og måske for at dokumentere sin egen eksistens, begynder Christine i foråret 2016 at optage sig selv, når hun har det rigtigt skidt. Podcasten følger hendes lydnotater fra kort efter, hun besøger psykiatrisk skadestue første gang til hun endelig får en form for afklaring.

Podcasten er produceret af Parentes Radio for Politiken.

Ide, tilrettelæggelse, klip, mix og lyddesign  fra 21:10 til 24:10: Christine Swanson og Silja Thøgersen fra Parentes Radio.

Al øvrig lyddesign: Xenia Xamanek Lopez - Hør hendes musik her.

Redaktør: Mikkel Vuorela

Hør alle Politikens podcasts via vores podcast-app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Du kan også høre Politiken Dokumentar via iTunes. Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden