Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

MØ er en af årtiets største musikfænomener.

Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcasts fra Politiken i efterårsferien: Tag med på rejse tilbage i 2010'ernes popkultur og på jaguar-jagt i junglen

Det er efterårsferie, og derfor har podcastredaktionen udvalgt en række podcasts til dig, som du kan høre, mens regnen falder. Og der er noget for alle.

Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bladene falder af træerne, regnen drypper ned og de dalende temperaturer viser på deres egen måde, at det ikke er sommer mere. Det er efterårsferie og tid til at finde tæppet og høretelefonerne frem. Nu skal du lytte til podcasts. Politikens podcastredaktionen har både helt nye serier til dig og gravet i arkivet og fundet det bedste af det gamle frem.

I jaguarens fodspor

Følg med reporter og fortæller Mikkel Rønnau i jaguarens fodspor, når han besøger en af verdens mest uberørte regnskove. Det gør han i en helt ny podcastserie produceret for Politiken af Filt Cph og Verdens Skove med støtte fra Danida. I podcasten kommer du helt tæt på de stærke kræfter, der truer den vilde skov. Men du kan også møde dem, der kæmper for regnskoven med livet som indsats.

Rejsen begynder i det Nordlige Honduras i det første af podcastseriens fem afsnit. Her kan du møde biologen Franklin Castaneda, der holder øje med jaguarbestanden i Honduras. Det er et farligt job, for i Honduras' jungle huserer narkokarteller og illegale bønder.

Følg med hver dag i efterårsferien, hvor et nyt afsnit udkommer.

Hør første afsnit her:

Donutmodellen med Anders Morgenthaler

Anders Morgenthaler er vært på Politikens nye investeringspodcast ’Donutmodellen’, hvor iværksættere med en grøn dagsorden får mulighed for at pitche deres bæredygtige forretningsidé. I hvert afsnit deltager en virksomhed, der skal overbevise en række investorer om, at netop deres idé er værd at investere i.

I første afsnit kan du møde to unge fyre, der står bag firmaet Foodture. De har udviklet et proteinrigt alternativ til kød baseret på fermenterede lupinbønner.

Følg med i de nye afsnit af serien, der udkommer hver tirsdag.

Hør første afsnit her:

Politikens Poptillæg definerer 2010'ernes popkultur

Et årti er ved at være ovre, og vi nærmer os år 2020. Poptillægget gør derfor status over 2010'ernes popkulturelle historie i en serie på 10 afsnit.

I det første afsnit laver Lucia Odoom sammen med sit musikkyndige panel en playliste over den musik og de musikfænomener, vi husker fra 10'erne.

Hør første afsnit her:

Kongerækken er ude med ny serie om Grønlands historie

Historiepodcasten Kongerækken er klar med ny serie, der i fire afsnit gennemgår Grønlands historie fra vikingen Erik den Røde over Hans Egede og til diskussionen om Grønlands modernisering og udviklingen i retning af større selvbestemmelse.

Historien starter med nordboerne, der kom til Sydvestgrønland og opbyggede et robust samfund med gårde, kirker og klostre. Men i løbet af middelalderen kom inuitterne så vandrende fra nord, og hvad kom det møde så til at betyde? Det kan du blive klogere på i seriens første afsnit.

Hør første afsnit her:

Hør podcast: Nordboere og inuitter
Hør podcast: Nordboere og inuitter

Henter…

Fik du hørt Du lytter til Politiken om alt fra nattesøvn til den ukendte Kim larsen?

Politikens daglige nyhedspodcast ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie, men vi har udvalgt en række afsnit fra den forgangne periode, som du kan lytte til i efterårsferien.

Hør om nattesøvn:

Hør om den ukendte Kim Larsen:

Hør om tykke pigers frihedskamp:

Hør om koens fremtid:

Hør om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden