0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

I Rocky Mountains venter svimlende højder og masser af pot

I 1. kapitel af podcast-dokumentaren 'Hjertelandet' efterlod vi cykelrytteren Aske på en bakketop på grænsen mellem Utah og Colorado efter et cykelstyrt. Her i 2. kapitel venter Rocky Mountains forude.

Lise Ring
Foto: Lise Ring

Pot. Lise Ring besøger Jeremy, der lejer sig ind i et drivhus på en farm i Rocky Mountains, hvor han legalt dyrker cannabis på 2. sæson.

Dokumentar
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Dokumentar
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

På en tyndt befolket rute gennem det konservative, sydlige Colorado finder Lise Ring 21 cannabisforhandlere i en ‘Pot Guide’. Hun besøger en butik og får et tip om en cannabisdyrker dybt inde i Rocky Mountains.

Imens skal Aske krydse rutens højeste punkt, Wolf Creek Pass (3300m), med en hånd der dunker af smerte. Askes crew snakker i kulisserne om hvad de skal gøre for at få Aske til at glemme smerterne og træde en kadence, der matcher hans målsætning om at vinde verdens hårdeste cykelløb. Tough love eller empati?

Hør prologen til 'Hjertelandet' her

Hør 1. kapitel af 'Hjertelandet' her

Vært: Lise Ring
Ide, optagelser og manuskript: Lise Ring
Udvikling, produktion, klip og lydmix: Hanne Budtz-Jørgensen
Medvirkende: Lise Ring, Aske Søby, Jan Larsen, Emil Schondelmaier, Pia Stangerup, Søren Madsen, Laurel Darren-Simmons, Lene Bonnesen, Rune Hemmingsen
I redaktionen: Lise Ring, Hanne Budtz-Jørgensen, Katrine Hornstrup Yde, Astrid Skov og Silke Fensman.
Jingle: Søren Sanderhoff

Du kan høre alle Politikens podcasts i iTunes, på vores egen side, og i Politikens app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store