0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ny podcast - Madsen & Magten: En øretæve til Mette, blog-bashing på højrefløjen og lyden af fremtiden

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Hver torsdag udlægger Kristian Madsen (tv.) og Bo Søndergaard (th.) teksten i de vigtigste politiske begivenheder i podcasten 'Madsen og Magten'.

Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vi lægger ud med noget så sjældent som et nederlag til Mette Frederiksen. Det viser sig nemlig, at den fodboldglade statsminister er noget bedre på hjemmebane, end når hun spiller ude i Europa. Danmark og statsministeren ender nemlig på tabernes side, når EU-landene i næste uge skal slås om en milliardregning. Det bliver dyrt for Danmark, men kan også koste politisk kapital herhjemme. Her står Dansk Folkeparti nemlig klar til at udnytte Mette Frederiksens formdyk.

Dansk Folkeparti er også med i dagens anden historie. De er nemlig røget i totterne på Nye Borgerlige.

De to partier ser ud til at være enige om, at højrefløjen ikke er stor nok til dem begge. Og kampen bliver både ført på Folketingets talerstol og i anonyme blogs, hvor der bliver spredt skidt om de to partier.

Og til sidst handler det om ugens demonstration. Det var nemlig et kig ind i fremtiden, da Black Lives Matter i søndags fyldte Københavns gader. Spørgsmålet er, om de etablerede politikere lagde mærke til, hvad der skete…

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts