0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ny podcast - Madsen & Magten: Derfor blev Ellemanns sokker sure

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Hver torsdag udlægger Kristian Madsen (tv.) og Bo Søndergaard (th.) teksten i de vigtigste politiske begivenheder i podcasten 'Madsen og Magten'.

Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Så kom dagen, hvor vi igen så en Ellemann i EU-sokker. Men selv om det er god retro-stil, blev det ikke en stjernestund for Venstres formand, da han gik solo på Europa-politikken. I stedet bliver Jakob Ellemann-Jensen nærmest beskyldt for lands-skadelig virksomhed, fordi han ikke vil stemme for et mandat til statsministeren, når hun skal forhandle om Danmarks bidrag til EU. Men hvorfor er det flabet at spørge, hvor pengene skal komme fra?


Dagens afsnit giver også en lektion i dansk affaldshåndtering, og hvordan det kan blive til politik, når der går DONG og fadøl i den.


Og så prøver vi at forstå, hvad der sker, når mørkets fyrste forlader dansk politik. Og hvad en klog statsminister skal gøre, når hun mister manden, der som en af de få i dansk politik kan se noget sexet i en fireårsplan.

Annonce

Læs mere