0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kristian Madsen i politisk podcast: Hvis man har prøvet at interviewe Løkke, så ved man, at han snerrer af en

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

For nylig snerrede Lars Løkke Rasmussen af Aftenshowets vært, Mark Stokholm. Og han er ikke den eneste interviewer, som har prøvet det, siger Politikens politiske kommentator, Kristian Madsen.

Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madsen & Magten

Madsen & Magten: Der var lagkage for milliarder, Løkkes nedsmeltning i den bedste sendetid og statsministerens powerplay
Madsen & Magten: Der var lagkage for milliarder, Løkkes nedsmeltning i den bedste sendetid og statsministerens powerplay

Henter…

I ugens udgave af ’Madsen og Magten’ skal det udover finansloven og en rokade i Statsministeriet handle om Lars Løkke Rasmussen, som har været overalt i medierne de seneste dage. Årsagen er hans nye erindringsbog ’Om de fleste og det meste’, som udkom natten til søndag. I bogen går han bl.a. direkte i flæsket på Jakob Ellemann-Jensen, som han mener fører en forkert strategi for Venstre. Opmærksomheden omkring ham selv og bogen fik dog en noget anden klang, end han havde regnet med, da Venstre reagerede hurtigt og, med Kristian Madsens egne ord, »fik ham skubbet hen på sanatoriet som en gammel forvirret oberst, der sidder og råber«.

Det smittede af på hans humør, som det særligt kunne høres i Aftenshowet, hvor han snerrede af vært Mark Stokholm. Men som Kristian Madsen konkluderer i podcasten, så har man, hvis man har interviewet Lars Løkke, »prøvet den der behandling, hvor han begynder på det der, at snerre af en«.

Lyt med i podcasten og hør Kristian Madsen uddybe, hvorfor Lars Løkke aldrig rigtig har nogen plan for det, han gør. Hør også om forhandlingerne om finansloven, som i virkeligheden minder om at lave lagkage, hvis man spørger Kristian Madsen.

Og til sidst kan du høre om en rokade i Statsministeriet, hvor en Martin overtog pladsen fra en anden Martin i stolen lige ved siden af Mette Frederiksen. Men det med navnet på statschefen er ikke det vigtigste i ombygningen af ministeriet, faktisk er det noget lidt andet, man skal se på for at forstå, hvordan statsministeren har strammet grebet om regeringen.

Annonce

Læs mere