0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lyt til Masserne og Magten: »Det mest sandsynlige er, at Mette Frederiksen udskriver valg til efteråret«

Den politiske podcast ‘Masserne & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Masserne & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Masserne & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Masserne & Magten

Baglandet tvivler på statsministeren, men Netto elsker Mette, og hendes fjender har overgivet sig
Baglandet tvivler på statsministeren, men Netto elsker Mette, og hendes fjender har overgivet sig

Henter…

I Masserne & Magten har Bo Søndergaard besøg af chefredaktør Anne Mette Svane, og de taler om, hvordan de borgerlige partier er begyndt at forberede sig på det nederlag, der med al sandsynlighed venter dem ved næste valg. Og det valg - og dermed nederlag - behøver de ikke at vente på i to år mere, mener Anne Mette Svane.

»Et efterårsvalg bliver nok det mest sandsynlige, vi kommer til at se. Det er svært at se andet«, siger hun.

For Mette Frederiksen står ekstremt stærkt og opfatter det selv som om, hun har opfyldt det forståelsespapir, hun lavede med støttepartierne.

Anne Mette Svane mener, at der skal en parterapeut med et urealistisk stort kørekort til for at få de forskellige parter i blå blok til at blive enige om noget som helst. Derfor giver det ikke mening for partierne at hjælpe hinanden med at vælte Mette Frederiksen - i stedet er de gået i gang med at bekæmpe hinanden for at blive det størtste borgerlige parti efter et valg.

I udsendelsens første del er der også comeback til en gammel traver i dansk politik, nemlig fænomenet: Uro i Socialdemokratiet. Det har der ikke været længe, partiet ligger godt i målingerne, og opbakningen til Mette Frederiksen har været total. Men nu har dele af baglandet fået nok af den stramme udlændingepolitik, og så er spørgsmålet om det får partiets leder til at ryste på hånden?

Skulle Mette Frederiksen føle sig presset af sine egne, kan hun glæde sig over fuld opbakning fra redaktionen på Nettos kundemagasin, der netop har kåret hende til ’Hele Danmarks Mette’. De skulle de bare ikke have gjort.

Annonce

Læs mere