0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan fungerer Politiken Podcast

Få Politiken-journalistik direkte i ørerne med Politikens podcasts. Eksklusive lydmagasiner med kant og høj underholdningsværdi om pop, politik, poesi og mennesket. Hent Politiken Podcast i App Store eller lyt på iTunes, via RSS-feeds til Android eller fra vores egen hjemmesides player. Og læs om hele vores udbud og vores platforme her.

Om podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Om podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Uanset om du går tur, slår græs, folder sokker eller stener, kan du altid høre Politikens podcasts på vores app, 'Politiken Podcast'.

En podcast er lyd, som du streamer eller henter direkte ned på din mobiltelefon, tablet, laptop eller stationære computer. Du kan høre vores podcasts på iTunes, via RSS-feeds til Android eller fra vores egen hjemmesides player. Men Politikens podcasts ligger samlet på vores app, 'Politiken Podcast'. Her vil du altid kunne finde det nyeste afsnit af vores dokumentarserier og magasiner, søge i arkiverne og downloade afsnit, så de også kan høres uden internetforbindelse.

Politiken Podcasts

POLITIKENS POPTILLÆG med Lucia Odoom

Politikens ugentlige podcastmagasin, der hver fredag dyrker populærkulturelle tendenser indenfor film, tv, musik og tidstypisk støj fra internettet. Vi er med, når Beyoncé pludseligt udgiver et nyt album, når pornografien udvikler nye og fascinerende subgenrer, når 'X-Files' vender tilbage og når fanfiction skal forklares af kendere.

Vært: Lucia Odoom

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe, Astrid Skov og Katrine Hornstrup Yde

Hør også Politikens Poptillæg som podcast på bl.a. iTunes, vores egen side og i Politikens app 'Politiken Podcast', der har fået en smuk version 2 og som kan hentes i app store. Og husk også at følge os på facebook, hvor vi ligger videoer, lister, debatemner og geniale gifs ud løbende.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

________________________________________________________________________________

THIRD EAR x Politiken

Podcastkollektivet Third Ear, der består af Tim Hinman og Krister Moltzen, fortæller fantastisk lytteværdige dokumentariske fortællinger, der med stærkt lyddesign og stram komposition virker som film på vores indre lærred.Du kan blandt andet få et helt unikt dokumentarisk indblik i Scientologys ellers lukkede verden med podcastserien 'Robert og Thetanerne'. eller høre når Politikens egen Jakob Sheikh oprulle historien om en dansk Syrienkriger i den stærke podcastserie 'Historien om Lukas'. I podcasten ' Dobbeltgænger ' kan du høre fortællingen om Thomas Andersen, der i sin tid blev kørt ned - med vilje - af en anden Thomas Andersen i sin barndomsby i Viborg, og som nu opsøger ham for at få en forklaring på, hvad der skete den berusede nat for 13 år siden.

Du kan også høre den utrolige podcastkrimiserie 'Ringbindsattentatet', en vaskeægte »hvem-gjorde-det«-historie om en af landets mest mærkværdige forbrydelser. Og i en Prix Europa-nomineret podcastserie i fire afsnit, 'Livet på Mars', skildrer Third Ears Tim Hinman og Krister Moltzen menneskets fascination af rumrejser, raketkapløb og drømmen om at rejse til og dø på Mars.

Redaktion: Tim Hinman og Krister Moltzen

Hør også Third Ear x Politiken i iTunes.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

_______________________________________________________________________________

MUSIKKENS HISTORIER med Kristian Leth

'Musikkens historier' er en række musikdokumentarer om de overraskende, forførende og bizarre aspekter af musik - den abstrakte kunst, som alle elsker, men ingen forstår. Black metal, ny kompositionsmusik og Bruno Mars er nogle af emnerne.

Skrevet, produceret og mixet af: Kristian Leth

Hør også 'Musikkens historier' på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens smukke app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

_________________________________________________________________________________

BOGFOLK med Jes Stein Pedersen

Bogfolk, Politikens podcast om litteratur, præsenterer aktuelle forfattere, samler op på vigtige debatter og går i dybden med udgivelser, som gør en forskel - både i Danmark og i verden omkring os. Glohede digte, eventyrlige romaner og fag- og debatbøger om alt mellem himmel og jord. Politikens kritikere og litteraturjournalister præsenterer, diskuterer og vurderer hver uge. Og vi tager os tid til det, for målet er at skabe overblik og komme i dybden. Vi skal helt ind i litteraturen.

Vært: Jes Stein Pedersen

Redaktion: Jes Stein Pedersen, Silke Fensman, Hanne Budtz-Jørgensen og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Bogfolk i iTunes.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

_________________________________________________________________________________

PLUS EN med Hanne Budtz-Jørgensen

Plus En er Politikens podcast om forældreskab. I intime dokumentariske fortællinger om alt fra rastepladsfødsler til barnets kønsidentitet, reflekterer vært Hanne Budtz-Jørgensen over børn, barsel, kærlighed, kærester, forældre, livets fravalg, tilvalg og det at blive mere end summen af sig selv.

Vært: Hanne Budtz-Jørgensen

Redaktion: Hanne Budtz-Jørgensen, Silke Fensman, Astrid Skov og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Plus En i ITunes, eller på politiken.dk

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app

_________________________________________________________________________________

Annonce

POLITIKEN LIVE PODCAST

Politiken Live er der, hvor vi gør avisen levende. Politiken Live Podcast er til gengæld der, hvor vi giver jer mulighed for at høre noget af det, der netop sker live i hele Danmark.
Her kan du høre uddrag af, hvad der skete på Roskilde Festival, Heartland Festival, Folkemødet eller på andre af Politiken Live's mange arrangementer, lige når det passer dig.

Redaktion: Anne Gregersen, Vanessa Christophersen og Katrine Hornstrup Yde.

Hør også Politiken Live Podcast på politiken.dk, i ITunes eller i vores app.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app

_________________________________________________________________________________

POLITIKEN DOKUMENTAR

Politiken Dokumentar er dokumentarformater lavet af Politikens egne journalister. Hør podcastdokumentaren 'Mads Fisker & Mads Fisker' hvor projektleder på Politiken, Vanessa Christophersen, i samarbejde med Hanne Budtz-Jørgensen har lavet en sjov, romantisk, personlig og tankevækkende rejsehistorie om, hvad kærlighed og tosomhed er – og om kærlighedsjagtens selvbedrag. I podcasten prøver Vanessa nemlig at finde ud af, om man kan skrifte ekskæresten ud med hans navnebror. Og i anden del af serien 'Mads Fisker 3' kommer en helt tredje Mads Fisker ind i billedet.

Hør Mikkel Vuorelas jagt på gemte og glemte danske dokumenter fra den kolde krig i Grønland i podcastserien 'Jagten på den skjulte skat' Under den kolde krig gemte de danske myndigheder nemlig to kasser med mikrofilm et hemmeligt sted i Grønland. Indholdet skulle hjælpe danskerne med at genopbygge nationen efter en eventuel atomkrig, men desværre, blev de gemt så grundigt, at ingen i dag ved, hvor de er. Politiken har i dokumentaren koordinaterne på syv mulige gemmesteder og rejser til Sisimiut i Grønland for at finde skatten.

Producent: Politiken Podcast

Hør også Politiken Dokumentar i iTunes.

Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

_________________________________________________________________________________

Læs mere:

Læs mere