Tegning: Halfdan Pisket

Tegning: Halfdan Pisket

Third Ear

Ny sæson af Third Ear: Dobbeltgænger

Thomas Andersen blev en nat i Viborg for 13 år siden lagt i koma, efter en anden Thomas Andersen havde kørt ham ned - med vilje. 13 år senere opsøger Thomas Thomas. Hør Third Ears svimlende podcastdokumentar om det møde.

Third Ear

En helt ny sæson af Third Ears fantastiske podcastdokumentarer skydes i gang med Thomas Arent Andersens personlige fortælling: To unge mænd med samme navn mødtes i Viborg for 13 år siden, Thomas Andersen og Thomas Andersen. De mødte hinanden på byens pizzeria en nat i oktober. De kom op at skændes, det kom til håndgemæng, og bagefter besluttede den ene Thomas at sætte sig ind i sin bil og køre den anden Thomas ned. Den anden Thomas røg i koma, men overlevede med nød og næppe. Han vågnede igen nogle dage efter uden at kunne huske noget som helst fra den nat, der for altid ændrede hans liv.

Men nu tager han tilbage til Viborg med sin mikrofon for at kaste lys over fortidens mørke, for at finde ud af, hvad der egentligt skete den nat for lang tid siden og for at finde Thomas Andersen igen...

Lyt til podcastdokumentaren lige her:

Hør også alt Third Ear på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce