0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ny sæson af Third Ear: Dobbeltgænger

Thomas Andersen blev en nat i Viborg for 13 år siden lagt i koma, efter en anden Thomas Andersen havde kørt ham ned - med vilje. 13 år senere opsøger Thomas Thomas. Hør Third Ears svimlende podcastdokumentar om det møde.

Tegning: Halfdan Pisket

Third Ear
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Third Ear
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En helt ny sæson af Third Ears fantastiske podcastdokumentarer skydes i gang med Thomas Arent Andersens personlige fortælling: To unge mænd med samme navn mødtes i Viborg for 13 år siden, Thomas Andersen og Thomas Andersen. De mødte hinanden på byens pizzeria en nat i oktober. De kom op at skændes, det kom til håndgemæng, og bagefter besluttede den ene Thomas at sætte sig ind i sin bil og køre den anden Thomas ned. Den anden Thomas røg i koma, men overlevede med nød og næppe. Han vågnede igen nogle dage efter uden at kunne huske noget som helst fra den nat, der for altid ændrede hans liv.

Men nu tager han tilbage til Viborg med sin mikrofon for at kaste lys over fortidens mørke, for at finde ud af, hvad der egentligt skete den nat for lang tid siden og for at finde Thomas Andersen igen...

Lyt til podcastdokumentaren lige her:

Hør også alt Third Ear på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Læs mere:

Annonce

Læs mere