0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Fatima og Sofie: »Mange synes, det er ulækkert, at vi ammer hinandens børn. Vi forstår ikke hvorfor«

Sofie Ramsing og Fatima Osborne har ammet hinandens sønner for at aflaste hinanden og knytte stærke bånd. De kan ikke se, at det skulle være hverken klamt eller underligt - for dem har det været både praktisk og naturligt.

Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Fatima er mørk, Sofie er lys. Men de er fælles om at være mødre og veninder. Og så ammer de hinandens børn.

Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da det skete første gang, var det ikke noget, de havde aftalt. Sofie Ramsing havde godt nok fortalt Fatima Osborne, at hun engang havde givet en venindes datter bryst for at få hende til at falde til ro, men de to tætte veninder havde ikke tænkt over, om det kunne være noget for dem.

Altså ikke før de stod med hver deres spædbarn og en presset hverdag, og det pludselig føltes som det mest naturlige i verden at hjælpe hinanden med alt. Også med at amme.

»Du var til yoga første gang det skete, kan jeg huske. Og jeg var sammen med din lille søn, der græd og græd. Jeg begyndte at amme ham uden rigtig at tænke videre over det. Jeg var sikker på, du syntes, det var o.k.«, siger Fatima Osborne.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden