0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

DONORSÆD: I denne uges 'Plus En' kan du høre Rikke og Ane fortælle, hvordan de valgte sæddoner til deres barn Frode.

Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvad søger du i en sæddonor?

PODCAST: Politikens podcast om forældreskab, 'Plus En', handler i denne uge om, hvordan man vælger donorsæd til sit barn.

Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hudfarve, hårfarve, øjenfarve, vægt, fritidsinteresser og arbejde... Hvad ville du egentlig gå efter, hvis du skulle vælge sæddonor til dit barn?

I denne uges 'Plus En', Politikens podcast om forældreskab, har journalist Milla Mølgaard talt med Rikke og Ane om de overvejelser, de gjorde sig, da de skulle vælge en sæddonor til deres barn Frode.

Du kan også høre nogle unikke lydklip med nogle af de sæddonorer, man kan vælge imellem i European Sperm Bank, den ene af Danmarks to store sædbanker.

Og så fortæller vært og tilrettelægger på 'Plus En', Hanne Budtz-Jørgensen, hvordan hendes kæreste Lars pludselig blev i tvivl om, hvorvidt han nu også var den rigtige far til deres fælles barn.

Hør ugens udgave af 'Plus En' her:

Vært: Hanne Budtz-Jørgensen

Produceret af: Hanne Budtz-Jørgensen og Milla Mølgaard.

I redaktionen: Hanne Budtz-Jørgensen, Katrine Hornstrup Yde, Astrid Skov og Silke Fensman.

Medvirkende: Rikke, Ane og Annemette Arndal-Lauritzen.

Musikcredits: Jinglen er lavet af Sandra Boss.

Hør første afsnit af ’Plus En’ her.

Hør også alle fremtidige afsnit af Plus En på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Jonathan Ernst/Ritzau Scanpix

  USA står over for et historisk vigtigt valg midt i coronakrisen. Og mens den demokratiske præsidentkandidat, Joe Biden, overhaler Trump i alle målinger, påstår præsidenten, at valgsystemet er korrupt, og at brevstemmer vil føre til massivt valgfusk. Trump sår tvivl om demokratiet, mens demonstranter tørner sammen i de amerikanske gader, så de mest bekymrede begynder at tale om borgerkrig.

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.