0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Popkarantæne: Popastrologi – stjernetegn og gudindekort fixer dit liv

Politikens Poptillæg er gået i karantæne. Vi udvælger hver uge et afsnit fra arkivet, som passer ind i vores allesammens sindsstemning i disse dage. Men hver uge kan du også høre helt dugfriske anbefalinger fra paneldeltagere og lyttere.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Poptillægget

Hør podcast: Popastrologi – stjernetegn og gudindekort fixer dit liv
Hør podcast: Popastrologi – stjernetegn og gudindekort fixer dit liv

Henter…

Politikens Poptillæg er gået i karantæne. Men derfor skal du ikke snydes for dit ugentlige popkulturelle fix, for hver uge, alt imens virussen stadig spreder sig, inviterer vi både jer lyttere og Poptillæggets paneldeltagere til at være med til at sprede jeres bedste popkulturelle anbefalinger. De dugfriske anbefalinger efterfølges af en særligt udvalgt Poptillægs-udsendelse fra arkivet, som passer ind i den sindstilstand, vi alle er i.

Ugens udvalgte afsnit handler om den nye bølge af astrologi, som dominerer internettet, memes og populærkulturen. Bliv klogere på, hvordan du kan bruge stjernetegnene til at blive klogere på dog selv og ikke mindst på de medmennesker, du måtte savne i denne tid.

Udsendelsen er fra den 18. maj 2018.


Ugens friske anbefalinger:


Gå på YouTube - den intellektuelle ventil, hvor du kan få luftet ud:


Se fx ’Bon Appétit, som er et amerikansk madmagasin med et band af foodwriters, som laver fænomenalt godt madindhold


Se også mode-YouTube-videroer, fx Loic Prigents backstage-modefilm og dyk også ned i modellen Alexa Chungs kanal


Se serier:


Se eller gense alle fire sæsoner af SKAM – det er i øvrigt perfekt at strikke til


Se dokumentaren ’Grevinden på tredje’, som kan findes på Bonanza. Det er historien om en dekadent kvinde, der aldrig har købt ind og som laver cocktails midt på dagen


Se den nye og aktuelle sci-fi-serie ’Devs’ på HBO, som handler om en ung kvinde, hvis kæreste starter på en softwarevirksomhed. Men han kommer aldrig tilbage, og hun lurer, at tingene ikke er, som de ser ud.


Lyt til:


Lav en forårsplayliste, bl.a. med lækre sange af bandet Maribou State


Hør podcasten ’Dagbog fra Covid-19 på Podimo’, hvor digter Caspar Eric sætter ord på hele coronasituationen


CPH:DOX er gået online i disse corona-tider, og du kan derfor se hele programmet derhjemme. I denne uge anbefales ’En splittet familie’, ’Rejsen til Utopia’, ’Lovechild’ og ’Acasa my home’


Hold øje med Astropods nye bog, som hedder ”Stjernetegn – En Astropod-håndbog”, som udkommer 7. maj i år


Søg på ’Radio Lotus/fokus’ på Google og lyt til Liselotte Mann, der giver en astrologisk gennemgang af dyrekredsen – det er balsam for sjælen

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?