0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Hør første afsnit af ny Third Ear-sæson

En stor dreng på en Yamaha har taget en beslutning og er på vej til at gøre noget, der vil sende hans liv i en ganske særlig retning.

Illustration af Asbjørn Skou
Foto: Illustration af Asbjørn Skou

Skæbne. Drejer du til højre? Eller drejer du til venstre? I første afsnit af Third Ears nye sæson er den beslutning bogstaveligt talt afgørende for en ung gut på knallert.

Third Ear
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Third Ear
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En stor dreng på en 4 gears Yamaha har taget en beslutning og er på vej til at gøre noget, der vil sende hans liv i en ganske særlig retning.

Han er på vej til at ”krydse en streg i sandet”.

Det er netop temaet for den nye sæson af Third Ear. En sæson med en lang række forskellige historier med forskellige hovedpersoner, der krydser vidt forskellige streger i vidt forskelligt sand.

Starten på Third Ears nye sæson, ’Drengen på knallerten’ er en dokumentaristisk radionovelle. En af de slags historier, du skal høre fra start til slut for at finde ud af præcist hvad den handler om.

Skrevet, optaget, redigeret og fortalt af Krister Moltzen

Redigeret, mixet og musik af Tim Hinman

Research af Rikke Ammitzbøll

Lyt på vores sektionsside politiken.dk/podcast, i bl.a. iTunes og i Politikens nye, optimerede version af vores app 'Politiken Podcast', der indeholder alle vores podcasts - dokumentarer og magasiner - og kan hentes i app store. Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Hør "Drengen på knallerten' her:

Hør også alt Third Ear på politiken.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Læs mere:

Annonce

Læs mere