0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kummefryserens storhed og fald

PODCAST: Hør Third Ears historie om den berygtede hovedperson i det, man kaldte den største sag mod politiet i 100 år.

Illustration af Asbjørn Skou
Foto: Illustration af Asbjørn Skou

Superhelt. De, der står uden for loven for at kæmpe på det godes side, har mange navne. Superman, Catwoman... Lars Sørensen kaldte de Kummefryseren.

Third Ear
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Third Ear
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I 1990'ernes København var hans navn berømt og berygtet i byens kriminelle underverden. 'Kummefryseren' kaldte de ham - både hans venner og hans fjender.

Han var kendt for sin kontante stil i nattelivet, for at jage rockerne ud af byens beværtninger og for et eksplosivt temperament.

Det her er historien om en betjent, der krydser den streg, som han er sat til at vogte. Historien om hovedpersonen i det, de kaldte den største sag mod politiet i 100 år.

Det her er historien om Kummefryserens storhed og fald og tredje afsnit i Third Ears nye podcastsæson, 'Stregen i sandet'.

Hør 'Kummerfryseren' her:

Optaget, redigeret, mixet, tilrettelagt og fortalt af Thomas Arent.

Skrevet af Thomas Arent og Krister Moltzen.

Third Ears redaktion består af Tim Hinman og Krister Moltzen. Musik af Tim Hinman, Cliff Martinez, Trent Reznor og Kasper Winding.

Hør også andet afsnit, 'Gangsteren i skoven', her:

Hør alle Third Ear x Politikens fantastiske historier på vores sektionsside politiken.dk/podcast, i bl.a. iTunes og i Politikens smukke app 'Politiken Podcast', der indeholder alle vores mange podcasts - dokumentarer og magasiner - og kan hentes i app store. Bruger du en Android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

  • Mest læste