Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hvor og hvornår åbnede den første sushibar i Danmark?

Politikens Oplysning
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det har i mange år været muligt at smage sushi på japanske restauranter, men den første egentlige sushibar hed Hana Kyoto og lå i Arkaden, Vimmelskaftet 39 i København.

Den åbnede i 1986 og eksisterede til 1995. Indehaveren var Takio Ueda (f. 1937), som i dag ejer restauranten Kyoto på Radisson SAS Hotel på Amager.

Først fra midten af 1990'erne blev sushi rigtig populært i Danmark, blandt andet med åbningen af Sticks'n Sushi i Nansensgade. Siden er mange andre sushisteder kommet til.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden