Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Tegning af Claus Nørregaard
Ramt af livet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan kommer du i gang med at tale om dit svære liv

Find en samtalepartner, der står stille som en klippe, når du fortæller om dine problemer. Og vær klar over, at du ikke er den eneste, der bokser med livet.

Ramt af livet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tale er sølv, tavshed er guld. Sådan lyder et velkendt ordsprog, men det holder ikke stik, når det handler om mentale problemer. Vi har nemlig brug for, at andre bevidner vores liv. Også når det er svært. Uden samtalen kan vi nemt blive opslugt at grublerier, der gør det svære ubærligt. Når vi deler sorte tanker og skamfulde følelser, falder livets svære og sorgfulde oplevelser bedre på plads i os. Og det åbenbarer sig, at vi ikke er alene om at have problemer.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

 • Du lytter til Politiken

  Julian Assange og turen nedad
  Julian Assange og turen nedad

  Henter…

  WikiLeaks-stifteren Julian Assange blev i årevis hyldet for at starte en demokratisk revolution med sin whistleblower-platform. Siden da er han stukket af fra anklager om voldtægt i Sverige og blevet beskyldt for at samarbejde med russerne. Han har haft politisk asyl på Ecuadors ambassade i London i syv år, men i sidste uge blev han smidt på porten og anholdt af det britiske politi. Er Assange en helt eller en skurk? Og hvordan ser fremtiden ud?

Forsiden