Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Udtrykket 'værelse med udsigt' er sjældent kommet bedre til sin ret end på Six Senses' nye hotelkompleks i Bhutan.
Foto: PR

Udtrykket 'værelse med udsigt' er sjældent kommet bedre til sin ret end på Six Senses' nye hotelkompleks i Bhutan.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

7 nye hoteller, der kan tænde dine rejsedrømme i 2017

Fra Bhutan til New York. Tag med indenfor i 7 af de nyeste og mest spektakulære hoteller verden over.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I dag kom det frem, at keramikkonglomeratet Kähler i 2018 vil åbne det femstjernede Hotel Herman K på Bremerholm i centrum af København. I 2020 vil Nordic Choice Hotels åbne hotel i den gamle Centralpostbygning ved Hovedbanegården. Og inden da vil Nimb Hotel i Tivoli have udvidet luksussen med 20 nye suiter og tagterrasse på 1.300 kvadratmeter med opvarmet pool, bar og restaurant.

Men det er ikke kun i København, der er gang i hoteldrømmene. Politiken Rejser har fundet 7 spektakulære hoteller verden over, der enten lige er åbnet eller som åbner i det kommende år. Værsgo at checke ind.

1. Luksus i Himalaya

Foto: PR

Hotel: Six Senses Bhutan
Hvor: Bhutan
Hvad: Six Senses-hotelgruppen har længe kombineret grønne tanker og bæredygtighed med wellness i luksus-klassen. Nu har firmaet åbnet i det ellers ret lukkede Himalaya-land Bhutan. Det drejer sig om fem individuelle resorts fem forskellige steder (med i alt 82 værelser), men samlet under samme hat - Six Senses Bhutan.
Læs mere på sixsenses.com

2. Historiske huse i den grønne skov

Foto: PR

Hotel: Aman Shanghai
Hvor: Shanghai, Kina
Hvad: Siden 1988 har hotelkæden Aman åbnet i alt 31 hoteller rundt om i verden, hvor hovedideen er privatliv, intimitet og eksklusivitet. Nyeste hotel på Aman-cv'et er Aman Shanghai, der åbner senere i år. Det særlige ved det kommende hotel er, at det består af en samling historiske huse beliggende i en skov af kamfertræer.
Læs mere på aman.com/shanghai

3. Nyt fra Hamborg

Foto: PR

Hotel: The Fontenay
Hvor: Hamburg, Tyskland
Hvad: Godt nok har Hamburg lige fået et nyt hotel med åbningen af koncerthuset Elbphilharmonie, hvor man også kan bo. Men ellers er det ikke hver dag, at der åbner nye hoteller i den tyske storby. Til sommer kommer der dog fem hotelstjerner til byen, når The Fontenay åbner ved Alster-søen. Pris? 750 millioner kroner. Altså for byggeriet, ikke en overnatning.
Læs mere på thefontenay.de

4. Til spilleglade luksusdyr

Foto: PR

Hotel: W Las Vegas
Hvor: Las Vegas, USA
Hvad: Det nyåbnede W Las Vegas har 289 værelser til spilleglade luksusdyr. Hotellet er en del af W Hotels-kæden og er åbnet i et højhus, der tidligere var kendt som Lux Tower direkte på The Strip. Mere centralt bliver det næppe. Lad terningerne rulle ...
Læs mere på wlasvegas.com

5. Udsigt til Brooklyn Bridge

Hotel:

Foto: PR

1 Hotel Brooklyn Bridge
Hvor: Brooklyn, USA
Hvad: Den lokale avis, The New York Times, spekulerer i, hvorvidt 1 Hotel Brooklyn Bridge vil være med til at trække turisterne væk fra Manhattan, når det åbner i næste måned. Hotellet med de 194 værelser ligger på Pier 1 med, rygtes det, forrygende udsigt til Brooklyn Bridge og Manhattan på den anden side af floden.
Læs mere på 1hotels.com/brooklyn-bridge

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

6. Tæt på Atlas-bjergene

Foto: Anthony Craddock Photography

Hotel: L'Amandier
Hvor: Toubkal National Park, Marokko
Hvad: Ja, det er rigtigt. Hotelgæsten her nyder udsigten til Atlas-bjergene i Marokko. For det er i Ouirgane-dalen, at det forholdsvis nyåbnede hotel L'Amandier ligger midt mellem olivenlunde og små haver. Der er dømt afslapning, men også rideture, mountainbike, tennis og svømmepølsnydning.
Læs mere på lamandierhotel.com

7. I båd på Mekong-floden

Foto: PR

Hotel: Satri House
Hvor: Luang Prabang, Laos
Hvad: Der er som sådan ikke noget nyt fra Satri House. Hotellet, der er en del af den asiatiske kæde Secret Retreats, ligger stadig i den gamle historiske bygning fra 1904, der blev opført af prins Souphanouvong's forældre. Men i 2017 lægger Satri House en helt ny overnatningsform til stedets i forvejen 31 værelser. Det drejer sig om en privat båd på Mekong-floden, som man fremover kan overnatte på.
Læs mere på satrihouse.com

Læs mere:

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden