0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nu får det gamle skibsværft også et moderne madmarked

Værftets Madmarked åbner i begyndelsen af maj i de gamle værftshaller i Helsingør.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Kødbyens Mad & Marked
Foto: Kødbyens Mad & Marked

Helsingørs kommende madmarked vil have fokus på byens maritime historie. Billedet her er fra Kødbyens Mad & Marked, hvis bagmand har været med til at udvikle konceptet på Værftets Madmarked.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Engang var Helsingør Skibsværft byens hjerte. Fløjterne fra værftet kunne høres over hele byen, når der blev blæst til frokost og fyraften. Ved stabelafløbning fik skolebørnene fri, så de kunne se skibene blive sendt i vandet, og der var næppe den familie i byen, der ikke havde et forhold til den over 3.000-mand store arbejdsplads.

Og så lukkede det hele i 1983.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce