Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Astrid Louise Rasmussen
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hoteltjek: Luksus i Las Vegas helt uden spilleautomater

Mandarin Oriental på Las Vegas' hovedstrøg, The Strip, giver et roligt ophold i den blinkende storby.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den korte køretur fra lufthavnen til hotellet er som at stryge gennem et storcenter på steroider. Blinkende boulevarder under åben himmel, Celine Dion fra gågadens trækroner, gulvbelagte alleer, der forsvinder ind i dyre butikker og hoteller med svingdørskasinoer.

Vi er i smørklatten af syndens by, hvor pumpede mænd med kaninører udleverer reklamekort på boulevarden, og hvor lyden af enarmede tyveknægte ligger som et jævnt summende tæppe over byen.

Bilen drejer gennem en forhøjet gågade, og på et splitsekund forlades metropolens virvar, og det eksklusive femstjernede Mandarin Oriental åbenbarer sig.

Beliggenhed: Hotellet ligger på Las Vegas’ hovedgade, The Strip, et kvarters kørsel fra byens internationale lufthavn. Modsat de fleste af Las Vegas’ andre hoteller tilbyder Mandarin Oriental ikke syndfloden af gambling og cigaretter på hotellets områder.

Hotel Mandarin Oriental har swimmingpool, spa og egen restaurant.
Foto: Astrid Louise Rasmussen

Hotel Mandarin Oriental har swimmingpool, spa og egen restaurant.

Indretning: Følelsen af eksklusivitet møder en fra det øjeblik, man sætter foden på de mørke, skinnende gulve.

2.650 højtalere på og uden for hotellet udsender alle lyde, der leder tankerne hen på et nordsjællandsk spaophold. Der er friske blomster, abstrakt kunst og en ’diskret’ duft af mandarin, der sætter sig i næseborene allerede i elevatoren op til hotellets knap 400 værelser.

Værelset er indrettet med dobbeltseng, sofaarrangement og arbejdsplads med fri wi-fi. Badeværelset er med en glasvæg afskærmet fra resten af værelset og har et rum med brusekabine, et med toilet og et med badekar og to håndvaske. Mandarinduftende toiletartikler er til fri afbenyttelse.

Det kræver ikke mere end et tryk på væggen at styre de tunge gardiner, der hænger foran glasbadeværelset og værelsets panoramavindue.

Faciliteter og service: De kvindelige hotelarbejdere stryger lydløst hen over de bonede gulve, bukker underdanigt og ’serverer’ business cards og kvitteringer med begge hænder. De gør rent, hver gang man forlader rummet, lægger tøj sammen og placerer sirligt ens tandbørste på et håndklæde. En service, der måske matcher værelsesprisen, men næsten giver rengøringsklaustrofobi.

På hotellets 23. etage er der bar og telounge med panoramaudsigt over byen.

Konklusion: Hotellet er oplagt for dem, som ønsker en eksklusiv base i Las Vegas. Et værelse i kategori Cityscape, koster typisk 270 dollars (1.900 kroner) per nat på hverdage og 340 dollars (2.400 kroner) i weekender.

Politiken var inviteret af Norwegian

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden