Mere end 1000 flyafgange aflyst i USA efter voldsomt snevejr

Et kraftigt uvejr har fået flere lufthavne i USA til at aflyse flyafgange og udskyde flyvninger.

Rejser

Et voldsomt snevejr i det østlige USA skaber store problemer for flytrafikken.

Alene i Washington D.C. er mere end 1600 flyafgange blevet aflyst.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Uvejret kom ind over midten af USA i weekenden. Syv mennesker har indtil videre mistet livet i vejrrelaterede ulykker i Missouri og Kansas.

Søndag var der faldet mellem 12 og 20 centimeter sne før klokken 12 i de mest berørte områder nær Washington D.C., det nordlige Virginia og dele af Maryland.

Efter sneen fulgte flere timer med slud og såkaldt isregn, som gjorde vejr- og køreforholdene endnu værre. Der ventes yderligere snefald frem mod aftenen og over natten lokal tid.

Fra lufthavnene Ronald Reagan National Airport og Dulles International Airport i Washington blev al flytrafik søndag standset.

Og natten til mandag dansk tid meddeler luftfartsmyndighederne, at der især ventes yderligere forsinkelser for rejser over Atlanterhavet.

ritzau

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce