Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Monika Dinek/Monika Dinek
Foto: Monika Dinek/Monika Dinek

Frasiatisk. Fransk kogekunst med et asiatisk twist på Fischers Fritz, der har to michelinstjerner.

Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 toprestauranter i Berlin

Berlin er andet end döner og currywurst. De seneste år har der været et gastronomisk boom, og der er masser af muligheder for at spise både klassisk fransk eller prøve nyskabende kogekunst.

Berlin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På Berlins eneste tostjernede Michelin-restaurant, Fischers Fritz, er der mulighed for at spise sig gennem raffinerede smagsmenuer eller få en tre-retters frokost for omkring 40 euro. Bag gryderne står siden 2004 stjernekokken Christian Lohse, der både behersker klassisk fransk kogekunst og skeler til Asien med rundhåndet brug af krydderier som kardemomme og koriander. Rammerne er stilfulde og formelle på den lidt gammeldags facon – akkurat sådan som man kan forvente, når man bor på Hotel Regent, et af Berlins absolut fornemste hoteller. Er man gæst på hotellet, er det også her morgenmaden indtages. Nogen vil kalde det den bedste start på dagen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden