0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Forelsket i italiensk mad: Dansk kok røber sine 10 yndlings-restauranter i Rom

David Fischer har både arbejdet på Roms små trattoriaer samt byens måske fineste restaurant. Få hans tip til byens bedste spisesteder.

Bogdan Lazar/istockphoto.com
Foto: Bogdan Lazar/istockphoto.com

Aften. Rom er ikke til at komme uden om. Den italienske hovedstad er ikke bare smuk, men du spiser også fuldstændig fantastisk på byens restauranter.

Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis man er i tvivl om kokken David Fischers indsigt i og kærlighed til det italienske køkken, skal du bare tale med ham i få minutter.

En ting er, at han på kommando kan opremse en liste over de 10 bedste steder at spise i Rom, noget andet er, at han samtidig kaster instrukser på klingende italiensk efter sine ansatte i restauranten Hos Fischer, der ligger på Østerbro.

David Fischer har arbejdet på Roms små trattoriaer samt den italienske hovedstads måske fineste restaurant, La Pergola. Og så har han udgivet en kogebog (med samme navn som hans restaurant), hvor der blandt andet er noget så simpelt, men genialt, som en opskrift på tomatsovs, der vil få enhver romersk husmoder til at give den danske kok store olivenolierede smækkys på begge kinder.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts