EFTERFORSKNING. Thailandsk politi har travlt med at finde årsagen til to dødsfald på Phi Phi-øerne i fredags.
Foto: SAKCHAI LALIT/AP

EFTERFORSKNING. Thailandsk politi har travlt med at finde årsagen til to dødsfald på Phi Phi-øerne i fredags.

Nyheder

Gådefulde dødsfald chokerer på thailandsk ferieø

To canadiske turister er fundet døde på Phi Phi-øerne. Dødsårsagen er ukendt.

Nyheder

Thailandske myndigheder har stadig ikke fundet forklaringen på, hvorfor to canadiske søstre døde på deres hotelværelse på Phi Phi Palms Residence i fredags.

Selv om både mad- og kemikalieforgiftning er blandt de mulige teorier, fastholder myndighederne i området, at det endnu er for tidligt at sige noget om den reelle dødsårsag.

»Vi sender alle beviser til Bangkoks tekniske afdeling og får dem til hurtigst muligt at finde ud af dødsårsagen«, lyder det fra politichefen i Krabi-provinsen, Jamroon Reunrom, ifølge news.yahoo.com.

Noemi og Audrey Belanger blev fundet på deres hotelværelse med sår, blodige gummmer og opkast omkring dem og uden nogle tegn på, at en forbrydelse skulle have fundet sted.

Bangkok Post skriver, at de lokale myndigheder ikke vil udsende en advarsel om en generel sundhedsfare i området, før man ved mere om dødsårsagen.

Der er stor opmærksomhed omkring de mærkværdige dødsfald, fordi to turister døde i samme område i 2009, uden en årsag blev fundet.

Desuden døde seks turister - heriblandt fire på det samme hotelværelse - i Chiang Mai i det nordlige Thailand sidste år, hvor dødsårsagen formentlig skulle findes i en ulovlig insektgift, som hotelværelset var blevet sprøjtet med.

Godt 150.000 danskere tager hvert år til Thailand.

FØLGTuren Går Til på Facebook

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce