Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

julemåneden. Fra byens observatorium på bakketoppen kan man ud over at se stjerner nyde udsigten over landsbyen med et varmt glas gløgg.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danmarks nye turistattraktion ligger i en flække med 14 husstande

I Brorfelde håber det lokale erhvervsliv på at spinde guld på julekalender-berømmelsen.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den lille landsby Brorfelde med bare 14 husstande har fået eget legeland, biograf og museum. Og transportable, røde festivaltoiletter til turisterne.

I Holbæk Kommune satser man nemlig stort på, at Brorfeldes nyvundne berømmelse med dette års DR-julekalender, ’Julestjerner’, kan få flere turister og tilflyttere til byen. Den lille by for enden af Holbæk-motorvejen – eller det synger de i hvert fald i julekalenderen – Brorfelde, danner rammen om ’Julestjerner’.

Allerede den første weekend, hvor tv-seerne stiftede bekendtskab med pigen Sus og hendes mor og far, valgte tæt på 1.000 mennesker at slå vejen forbi observatoriet på bakken over byen, og Holbæk Kommune tog imod dem velforberedte og med åbne arme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden