Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

nysgerrighed. Det bedste er at rejse ud på landet, hvor man møder en velvilje og gæstfrihed, som man sjælden møder andre steder, fortæller Politikens Kina-korrespondent Kim Rathcke Jensen. Privatfoto

Rejseminder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rejseminder: Kineserne dyppede pomfritterne i jordbærmilkshake

Politikens Kina-korrespondent, Kim Rathcke Jensen, fortæller historier fra Kina.

Rejseminder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

var som 20-årig i midten af 1990’erne sammen med en god ven. Vi rejste med rygsæk gennem Kina, og jeg var vildt fascineret af landet, fordi det var så absurd, og jeg forstod intet af, hvad der foregik. Når vi sad på fortovsrestauranter og skulle spise vores mad i fred og ro, stod der en kødrand af kinesere og pegede på os, fordi et par udlændinge forsøgte at spise med pinde. Til gengæld kunne vi stå og betragte kinesere på en McDonald’s i byen Xi’an, når de prøvede at spise en burger ovenfra og ned, og de dyppede pomfritterne i en jordbærmilkshake.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts