0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tag med til Frankrigs gastronomiske hovedstad

Der venter store madoplevelser i Lyon, der er hjemsted for madmarkeder, en række af verdens bedste kokke og vært for VM i kogekunst.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Monika Dinek
Foto: Monika Dinek

MADMEKKA. Les Halles de Lyon er en storslået rejse gennem fransk madkultur.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det kan godt være, at Paris er den by i Europa, som har flest Michelin-stjernerestauranter.

Men det er Lyon, der holder den egentlige pionerposition på den franske madfront og som mange gallere betragter som Frankrigs egentlige gastronomiske centrum.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere