Foto: Poulsen Lars
Sport

Erik Rasmussen ny træner i FC Midtjylland

Afløseren for den fyrede Troels Bech i FC Midtjylland bliver Næstveds nuværende succestræner Erik Rasmussen, der har en fortid som spiller i Brøndby og på landsholdet. Rasmussen bekræfter skiftet.

Sport

Næstveds nuværende træner Erik Rasmussen overtager trænersædet i FC Midtjylland, efter at Troels Bech fik fyresedlen onsdag. Det bekræftede træneren fredag morgen over efter den seneste tids rygter.

Erik Rasmussen er manden, der skal vende et kedeligt efterår med kun to point i de seneste seks kampe til noget positivt. Han tiltræder 1. januar 2004.

»Jeg kommer med en række holdninger til, hvordan fodbold skal spilles«, siger Erik Rasmussen til TV2 Sporten.

Har tidligere spillet i USA
Erik Rasmussen er i øjeblikket i gang med sin tredje sæson i Næstved, som ligger på førstepladsen i 2. division og ligner en oplagt kandidat til oprykning.

Den nuværende TV2-kommentator, der er kendt under navnet 'Tryllerik', er tidligere Brøndby- og landsholdsspiller.

Som træner førte Erik Rasmussen Køge fra danmarksserien til 1. division. Samtidig har han over to perioder spillet sammenlagt syv sæsoner i Wichita Wings og efterfølgende spillet for Baltimore Blasts.

I de seneste sæsoner har han bragt fornyet succes til traditionsklubben Næstved, der i mange år har spillet med i toppen af dansk fodbold.

Fem trænerfyringer
FC Midtjyllands fyring af Troels Bech var femte gang i efterårssæsonen i Superligaen, at en klub skifter ud på trænerposten.

Poul Erik Andreasen i AaB og Peter Frandsen i AB var ikke direkte fyringer, fordi de to trænere selv gennem længere tid havde ønsket at komme væk.

Ole Mørk fik sparket i Frem efter seks nederlag på stribe, AGF tabte fire kampe i træk lige inden Poul Hansens afgang, og FC Midtjylland har kun fået to point med Troels Bech de seneste seks kampe.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce