Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Riis og Hamburger færdige med hinanden

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Cykelrytteren Bo Hamburger kommer ikke til at køre flere løb for Bjarne Riis og CSC/Tiscali. I dag meddelte det danske cykelhold, at parterne er blevet enige om, at Bo Hamburger ikke skal repræsentere CSC/Tiscali mere i denne sæson.

»Bo har selv bedt om at blive fritstillet, og det ønske har vi imødekommet. Der er for Bo ingen grund til at bruge kræfter på at komme i form til løb sidst på sæsonen. Nu kan han i stedet bruge sine kræfter på at finde et nyt hold. Jeg har undervejs markeret, at det har været en dum og uheldig sag, men nu skal Bo Hamburger videre«, lyder det fra cykeldirektør Bjarne Riis.

Bo Hamburger blev suspenderet fra CSC/Tiscali, da han blev taget med høje EPO-tal i april. For nylig blev rytteren dog frikendt af Danmarks Idræts-Forbunds dopingnævn, men i den mellemliggende periode har der været mange gnidninger mellem Bjarne Riis og Bo Hamburger, som ikke har haft ønske om at forlænge sin kontrakt med CSC/Tiscali.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden