Mie Skov sikrer OL-billet med tre sejre

Bordtennisspilleren Mie Skov vandt tre sejre i træk ved kvalifikationsstævnet i Luxembourg og er klar til OL.

Sport

Bordtennisspilleren Mie Skov er klar til sommerens olympiske lege i London.

Den danske damesingle vandt fredag tre kampe i rap ved denne uges OL-kvalifikationsstævne i Luxembourg, og dermed indløste Mie Skov OL-billetten i første forsøg.

»Det var resultatet af et års hårdt arbejde«, siger sportschef Peter Sartz i en pressemeddelelse.

»Mie har arbejdet stenhårdt og belønningen kom i dag. Det var mentalt en meget stærk indsats«.

»Hun havde en dårlig lodtrækning, men spillede fantastisk, og det bedste er, at hun kan udvikle sig endnu mere. Hun brugte i dag sin baghånd meget mere, og det gjorde hende bedre«, siger Peter Sartz.

Mie Skov, som er nummer 90 på verdensranglisten, vandt fredag formiddag i 1/16-finalerne over verdens nummer 52, Margaryta Posotska fra Ukraine, med 4-3 i sæt.

Fredag eftermiddag gik det så ud over ranglistens nummer 76, Carole Grundisch fra Frankrig, som danskeren besejrede med 4-2 i sæt i ottendedelsfinalerne.

Fredag aften i kvartfinalerne sejrede Mie Skov med 4-2 i sæt over slovakken Barbora Balazova i den kamp, der var afgørende for at sikre OL-billetten til London.

Mie Skov var på papiret favorit, eftersom modstanderen rangerede som nummer 112 i verden. Og Mie Skov indfriede favoritværdigheden med en sejr på 11-13, 13-11, 11-8, 11-6, 9-11 og 11-6.

Der var i alt 11 OL-pladser på spil i damesingle i Luxembourg, og lørdag og søndag findes de sidste deltagere.

FACEBOOK

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden