VM-medaljer. Det blev til både guld og sølv for de danske compound-hold ved VM. Fra venstre ses Sarah Sönnichsen, Stephan Hansen, Erika Anear, Martin Damsbo, Tanja Jensen og Patrick Laursen.
Foto: World Archery

VM-medaljer. Det blev til både guld og sølv for de danske compound-hold ved VM. Fra venstre ses Sarah Sönnichsen, Stephan Hansen, Erika Anear, Martin Damsbo, Tanja Jensen og Patrick Laursen.

Sport

Sportsdøgnet: Danske skytter vinder VM-guld og -sølv

Der er Davis Cup-tennis og en trænerfyring blandt dagens nyheder.

Sport

Fodbold: Cirka 75 minutter i undertal og alligevel endte det med et enkelt point for FC København på udebane mod AGF i en superligakamp, der sluttede uden mål. Trods Mathias 'Zanka' Jørgensens udvisning efter et kvarter lykkedes det ikke AGF at dominere kampen med en mand mere på banen, mener FCK-angriberen Andreas Cornelius.

  • Læs også

»Det lå til AGF at skabe kampen, men jeg syntes egentlig, vi stod perfekt defensivt. Vores zoneforsvar var fuldstændig perfekt, og vi holdt dem fra chancer. Jeg tror også, vi havde flere chancer, end de havde, og vi var et bedre hold, selv om vi var ti mand, og det kan vi være tilfredse med«, siger Cornelius.

Fodbold: Der har været langt mellem de klassiske Old Firm-opgør mellem Celtic og Rangers FC i Skotland, siden Rangers FC gik konkurs og blev degraderet til den fjerdebedste række i 2012. Men nu kan de gamle arvefjender ifølge Ritzau se frem til et nyt møde, når de tørner sammen i semifinalen i den skotske FA Cup. Kampen skal spilles i weekenden 16.-17. april. I den anden semifinale spiller Dundee United mod enten Hibernian eller Inverness.

Fodbold: I fire dage fik Manchester United lov til at snuse til Champions League-pladserne, men efter et 0-1-nederlag til West Bromwich søndag aften, er den prestigefyldte turnering igen et godt stykke væk fra den skrantende storklub.

  • Læs også

José Salomón Rondon blev matchvinder for West Bromwich, da han efter 66 minutters spil kom først på en flad aflevering og sendte bolden ind bag en chanceløs David De Gea i målet. Derfra blev det endnu sværere for United, der havde spillet i undertal siden kampens 26. minut, hvor Juan Mata blev præsenteret for det røde kort.

Håndbold: Det var kun blevet til sølle to sejre i de 13 foregående kampe i Champions Leagues gruppespil for KIF Kolding Københavns håndboldherrer. Og inden søndagens sidste gruppekamp hjemme mod IFK Kristianstad var det danske mesterhold allerede sikker på ikke at kunne avancere til 1/8-finalerne. Alligevel var der tænding og energi at spore hos begge mandskaber, men svenskerne viste mest kvalitet i anden halvleg, hvor det hele blev afgjort og endte med en stensikker svensk 30-21-sejr.

Fodbold: Juventus fortsætter marchen mod endnu et italiensk mesterskab, og modstanderne har tilsyneladende helt mistet evnen til at score mod Gianluigi Buffon. Søndag vandt Juventus med 2-0 ude over Atalanta, og dermed har fodboldholdet ikke lukket mål ind i ni Serie A-kampe på stribe.

Fodbold: Vendsyssels bestræbelser på at sikre sig oprykning til Alka Superligaen i dette forår er kommet skævt fra start. Det nordjyske mandskab indledte søndag eftermiddag forårssæsonen med et 0-1-nederlag på udebane til HB Køge i en udsat kamp. Dermed forsømte Vendsyssel at lægge afstand til forfølgerne i den hårde kamp om de tre billetter til den bedste række.

Fodbold: Lasse Schöne lagde op til det andet og scorede selv det tredje mål, da Ajax på udebane vandt 4-0 over Willem II, der havde Ajax-lejesvendsen Lucas Andersen på banen de første 72 minutter. Lasse Schöne spillede de første 69 minutter i sin kamp nr. 250 i den bedste hollandske række, hvor Ajax netop nu er 1 point efter topholdet PSV Eindhoven.

NFL: Fire uger efter at han var med til at vinde Super Bowl for anden gang, har Peyton Manning besluttet at indstille karrieren. Det bekræfter hans klub, Denver Broncos, på sin hjemmeside.

  • Læs også

Bueskydning: Danmarks compound-kvinder vandt VM-guld efter dramatisk shootoff, mens mændene tabte med et enkelt point og måtte nøjes med sølv ved indendørs-VM i bueskydning i Tyrkiet.

De danske kvinder haltede efter de russiske forhåndsfavoritter efter de første runder, men tvang guldfinalen ud i shootoff, da de udlignede i sidste runde. Og i en nervepirrende shootoff vandt Danmark 30-28. Mændene tabte VM-finalen med 230-231 til Italien.

Skiskydning: Franskmanden Martin Fourcade triumferede endnu engang søndag ved VM i skiskydning, men Ole Einar Bjørndalen fik igen det største jubelbrøl, da han kom i mål sommer nummer to på jagtstarten foran det norske publikum i skisportsområdet Holmenkollen. 42-årige Bjørndalen sikrede sig dermed karrierens VM-medalje nummer 42 i hans formentlig sidste VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: Cristano Ronaldo tilbageerobrede førstepladsen på den spanske topscorerliste, da han med fire scoringer bidrog til Real Madrids 7-1-sejr over Celta de Vigo. Ronaldo er på 27 mål og overhalede Luis Suarez, der har lavet 25, inden FC Barelona senere i dag uden en karantæneramt Neymar møder Eibar på udebane i jagten på den 11. ligasejr i træk og den 36. kamp uden nederlag i alle turneringer.

  • Sæsonens status:
  • 7-1:
  • 1-5:
Foto: Ulf Palm/AP

Skiløb: I en hidsig spurtduel med deltagelse af over 20 skiløbere var nordmanden John Kristian Dahl den hurtigste, da det 90 km lange Vasaloppet blev afgjort med nordmænd på de fire første pladser. John Kristian Dahl vandt også i 2014 det det traditionsrige skiløb med over 15.000 deltagere.

Tennis: 19-årige Benjamin Hannestad og 18-årige Christian Sigsgaard vandt også søndagens singlematcher, så Danmarks sejr over Georgien i Davis Cup blev på 5-0. Danmark skal i kvartfinalen i den tredjebedste kategori på hjemmebane møde Finland midt i juli.

Fodbold: Efter lørdagens 1-1 hjemme mod Ingolstadt og dermed syv kampe i træk uden sejr har Eintracht Frankfurt fyret træneren Armin Veh. Frankfurt ligger tredjesidst i Bundesligaen og får indtil videre den hidtidige assistent Reiner Geyer som midlertidig træner.

Foto: Lynne Sladky/AP

Golf: Med en runde i 68 slag spillede Rory McIlroy sig frem i spidsen for WGC-turneringen Cadillas Championship i Florida. Nordireren lavede fire birdies i en bogeyfri runde og er inden søndagens sidste runde med 12 slag under par 3 slag foran amerikaneren Dustin Johnson og australieren Adam Scott. Turneringen har deltagelse af hele verdenseliten, og i det selskab er Søren Kjeldsen efter runder i 72, 72 og 74 slag på en delt 33.-plads i 2 slag over par.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: Efter lørdagens 6-0-sejr ude over Hobro er Viborg sikret endnu en sæson i Superligaen. Det vurderer i hvert fald Viborgs træner, Johnny Mølby. »Jeg tror helt sikkert, det er en billet til Superligaen i næste sæson, selv om man altid skal passe på, når der rent teoretisk er mulighed for, at det kan gå galt. Men jeg synes, at holdet er inde i en rigtig god udvikling og lægger på«, siger Johnny Mølby til Viborgs hjemmeside.

0-6

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce