En træner tilser Philip Larsen, der er besvimet efter at være blevet tacklet af Taylor Hall fra New Jersey Devils. Danskeren forlod banen på en båre.
Foto: Julio Cortez/AP

En træner tilser Philip Larsen, der er besvimet efter at være blevet tacklet af Taylor Hall fra New Jersey Devils. Danskeren forlod banen på en båre.

Sport

Sportsdøgnet: Dansker slået bevidstløs i Canada

Følg med i strømmen af nyheder fra indland og udland.

Sport

Doping: Russiske atletikudøvere kommer stadig ikke til at kæmpe med om medaljer ved de store internationale stævner. Onsdag meddelte Den Internationale Olympiske Komité (IOC), at man fastholder Ruslands karantæne, indtil andet bliver besluttet. 19. juli valgte IOC at straffe Rusland med karantæne, og det betød, at flere hundrede russiske atleter blev udelukket fra at deltage ved OL i Rio i august. IOC tillod ikke russiske atletikudøvere og vægtløftere at være med ved OL, men lod det være op til de enkelte forbund i andre idrætsgrene, hvorvidt russiske atleter kunne stille op. Straffen fra IOC kom i kølvandet på sagen om systematisk statsstøttet doping i Rusland, der blev afsløret af Det Internationale Antidopingagentur, Wada. Det er den straf, som bestyrelsen i IOC onsdag har valgt at forlænge uden at sætte en slutdato på karantænen. Det sker, mens IOC venter på, at Wada i London vil offentliggøre den fulde rapport i sagen om russisk doping om to dage. (Ritzau)

Ishockey: Philip Larsen blev slået bevidstløs, da Vancouver Canucks natten til i dag tabte 2-3 til New Jersey Devils i NHL. Danskeren blev liggende på isen i flere minutter, efter at værternes Taylor Hall havde tacklet ham op ad banden bag hjemmeholdets mål. Efterfølgende blev Larsen fragtet til hospitalet. »Det er aldrig rart at se nogen falde ned på den måde. Vi håber, at han er okay«, siger holdkammeraten Henrik Sedin til espn.com. Vancouver-træner Willie Desjardins oplyser til nhl.com, at Philip Larsen er ved bevidsthed og kan røre sig.

Fodbold: Det danske landshold møder 6. juni Tyskland i København i en venskabskamp, der skal markere 25 års jubilæet for den danske EM-finalesejr i Sverige over tyskerne.

Fodbold: Lyngby-spilleren Frederik Gytkjær følger i sin bror Christian Gytkjærs fodspor og skifter til norsk fodbold. Den 23-årige midtbanespiller har indgået en kontrakt med Haugesund frem til 2020. Christian Gytkjær, der for nylig fik landsholdsdebut for Danmark i en testkamp ude mod Tjekkiet, blev i den netop afsluttede sæson topscorer i Tippeligaen med 19 scoringer for Rosenborg.

Golf: Flere af Danmarks bedste spillere må vente med at komme i gang med 1. runde af Dubai på Ladies European Tour. Runde onsdag formiddag blev suspenderet, da en caddie faldt om på hul 13 og kort efter blev erklæret død. Turneringen fortsætter torsdag. Der bliver blot spillet 54 huller i stedet for de oprindelige 72.

Tennis:

Novak Djokovic og Boris Becker har haft et yderst succesrigt samarbejde, men nu kunne det ikke holde længere. - Foto: Jason DeCrow/AP
Foto: Jason DeCrow/AP

Novak Djokovic og Boris Becker har haft et yderst succesrigt samarbejde, men nu kunne det ikke holde længere. - Foto: Jason DeCrow/AP

Novak Djokovic og Boris Becker skilles efter tre års succesrigt samarbejde. Parterne oplyser, at det sker helt udramatisk efter gensidig aftale, men Becker har dog til bbc.com oplyst, at Djokovic det seneste halve år ikke har trænet så meget, som han burde, og at serberen ved det. »De mål, vi havde sat os, er rigeligt nået«, siger Novak Djokovic. Sammen vandt Djokovic og Becker 6 Grand Slam-titler.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: 10 personer blev behandlet for stiksår på hospitalet, efter at hundredvis af fodboldfans fra Dinamo Kijev og tyrkiske Besiktas kom i karambolage før tirsdagens Champions League-opgør i Ukraines hovedstad. Lokale medier rapporterer, at 600 fans var involveret i balladen før Dynamo Kijevs 6-0-sejr. Tyrkiske fans blev ifølge lokale medier angrebet med knive og kæppe, da de nærmede sig stadion.

Ishockey: Andetsteds i NHL trak rutinerede Frans Nielsen  sig sejrrigt ud af et opgør mod unge Nikolaj Ehlers i NHL. Sammen med Detroit Red Wings vandt 32-årige  Nielsen på udebane 4-3 over Winnipeg Jets med den 12 år yngre opkomling Nikolaj Ehlers som en af profilerne. Kampen måtte til sidst afgøres på straffeslag efter 3-3 i den ordinære spilletid.

Fodbold: FC København skal håbe på, at Leicester giver FC Porto problemer i aften i Champions League. Men københavnerne får ikke umiddelbart hjælp, da Leicester-manager Claudio Ranieri har tænkt sig at spare flere af sine profiler i Portugal. Jamie Vardy, Riyad Mahrez, Islam Slimani, Robert Huth og Andy King er således blevet hjemme i England, da Leicester allerede er sikret avancement til forårets ottendedelsfinaler som gruppevinder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: Det forsmædelige 0-6-nederlag til Besiktas i tyrkernes sidste gruppespilskamp i Champions League tirsdag aften mod Dinamo Kijev har rystet holdets cheftræner, den tidligere VM-helt Senol Günes. »Vi er dybt skuffede over resultatet, for vi stræbte jo efter at komme videre fra gruppen. Det er skammeligt, når et års arbejde bliver ødelagt på én aften«, siger Günes til uefa.com. Holdets anfører Oguzhan Özyakup fastslår, at holdet skal glemme kampen hurtigst muligt og koncentrere sig om at levere en god indsats i Europa League.

Fodbold: Den tidligere engelske landsholds- og Southampton-spiller Matthew Le Tissier står nu frem og fortæller om en ubehagelig oplevelse med en træner i sine ungdomsår. Le Tissiers afsløring kommer, efter at flere andre tidligere engelske fodboldspillere er stået frem og har fortalt om påståede sexovergreb i ungdomsårene. Le Tissier fortæller således til BBC South, at han som ung fik »en nøgen massage« af den tidligere Southampton-ungdomstræner, der i den seneste tid har været i centrum for de mange sexanklager.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce