Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ana Ivanovic til tennisturnering i London med sin mand, den tyske fodboldprofil Bastian Schweinsteiger.
Foto: Alastair Grant/AP

Ana Ivanovic til tennisturnering i London med sin mand, den tyske fodboldprofil Bastian Schweinsteiger.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sportsdøgnet: Tidligere nr. 1 i tennis stopper karrieren

Følg med i strømmen af nyheder fra indland og udland.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tennis: Den tidligere verdensetter Ana Ivanovic indstiller karrieren i en alder af 29 år. Serberen vandt i 2008 French Open og var i yderligere to grand slam-finaler i løbet af karrieren, der indbragte i alt 15 WTA-turneringssejre. Ana Ivanovic begrunder karrierestoppet med, at hun efter flere skader ikke længere føler, hun kan nå det niveau, som er nødvendigt for at begå sig i verdenseliten. På den seneste verdensrangliste var hun dumpet helt ned på 63.-pladsen. Ivanovic var egentlig annonceret til at stille op i Auckland Classic i New Zealand fra 2. til 7. januar, hvor også Caroline Wozniacki er på plakaten.

Ishockey: Det danske U20-landshold har slået de forsvarende verdensmestre fra Finland i den indledende runde af ungdoms-VM i ishockey. Efter de første to perioder var Danmark på sejrskurs med en 3-0 føring over finnerne, som dog kom stærkt igen i sidste periode. Det lykkedes dog ikke mestrene at udligne, og kampen endte med dansk 3-2 sejr. Danmark skal torsdag møde Tjekkiet, der i øjeblikket fører gruppe A.

Håndbold: SK Aarhus spiller sæsonen færdig i Primo Tours Ligaen, men når sæsonen er slut, er det også slut med SK Aarhus. Det meddeler klubben onsdag i en pressemeddelelse. Baggrunden er, at hovedaktioner i SK Aarhus, Aktieselskabet CBH ved Claus Hommelhoff, har besluttet at indstille den økonomiske opbakning til SK Aarhus, når den nuværende sæson er færdigspillet.

Mikaela Shiffrin viser i øjeblikket storform og er urørlig i både slalom og storslalom.
Foto: Giovanni Auletta/AP

Mikaela Shiffrin viser i øjeblikket storform og er urørlig i både slalom og storslalom.

Alpint: Den amerikanske slalomdronning Mikaela Shiffrin viste atter klassen, da hun for anden dag i træk sejrede i en World Cup-afdeling i storslalom i østrigske Semmering. Shiffrin vandt i sæsonens femte afdeling onsdag foran franske Tessa Worley, som tilfældet også var tirsdag. Shiffrin sikrede sin 25. sejr i World Cuppen med tiden 2:09.40 min., men det er blot den tredje i storslalom. Shiffrin fører den samlede World Cup.

Cykling: Sir Bradley Wiggins har kørt sit sidste cykelløb. 36 år gammel stopper den britiske cykelrytter sin professionelle karriere. Det offentliggjorde briten onsdag på Twitter. Ved sommerens OL i Rio vandt Bradley Wiggins sin ottende olympiske medalje. I 2012 blev han den første brite til at vinde Tour de France.

Alpint: På grund af for kraftig vind blev onsdagens World Cup-styrtløb for mænd i italienske Santa Caterina aflyst. To gange forsøgte man at udskyde starttidspunktet, før man valgte at gå skridtet længere. Løbet udgår af årets World Cup, så der nu er afviklet 2 ud af 8 afdelinger i styrtløb. Aflysningen betyder, at nordmanden Kjetil Jansrud mister et vigtigt skridt i forhold til at hale ind på den østrigske slalomkonge Marcel Hirscher, der fører World Cuppen sammenlagt.

Fodbold: Den tidligere engelske stjerne Paul Gascoigne har igen været i karambolage med sprut og politi. Ifølge AFP beretter britiske medier, at Gascoigne tirsdag aften var involveret i en alkoholpræget episode på et hotel i London. Vidner beskriver, at 49-årige Gascoigne generede andre hotelgæster ved blandt andet at optræde racistisk, kaste rundt med penge og befamle flere kvinder, før politiet dukkede op. Politiet bekræfter, at man blev tilkaldt til uroligheder på et hotel i den østlige del af London tirsdag aften, hvor en 49-årig mand blev bragt til et hospital med hovedskader.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Doping: De russiske antidopingmyndigheder erkender nu, at der er foregået systematisk doping blandt russiske atleter. Den nuværende chef for myndighederne, Anna Antseliovich kalder det en institutionel sammensværgelse, men afviser samtidig beskyldningerne om, at staten har været involveret i dopingprogrammet. Før jul konkluderede den såkaldte McLaren-rapport, at mere end 1.000 atleter har været en del af det omfattende dopingprogram.

Håndbold: De forsvarende danmarksmestre i Esbjerg har fundet et kendt ansigt i Fredericia HK, som skal overtage for en af holdets helt store profiler, Estavana Polman. Det bliver Nanna Friis-Tranberg, som tidligere har spillet på både holdets første- og andethold. Hendes kontrakt med Team Esbjeg løber resten af sæsonen - den tid Estavana Polman forventes ude på grund af sin gravititet.

Doping: Flere russiske langrendsløbere er blevet udelukket fra det kommende Tour de Ski efter afsløringerne McLaren-rapporten. Det Internationale Skiforbund (FIS) har bekræftet, at Maksim Vylegzjanin og Aleksandr Legkov er blevet midlertidigt suspenderet, og Julija Ivanova og Evgeniy Belov har selv bekræftet, at de er blevet udelukket for brug af doping. I alt seks russiske langrendsløbere er blevet suspenderet af FIS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: Cheftræner i spanske Malaga CF, Juande Ramos, har annulleret sin kontrakt med med klubben efter under et år. Han følte sig ikke tilpas jobbet og valgte derfor at sige farvel til klubben. Juande Ramos har som træner blandt andet stået i spidsen for Real Madrid, Sevilla og Tottenham Hotspur.

Fodbold: Den walisiske Premier League-klub Swansea har fyret sin amerikanske manager, Bob Bradley, efter blot 11 kampe. Siden den 58-årige manager tiltrådte 3. oktober har klubben lidt syv nederlag, spillet uafgjort to gange og vundet to kampe, og klubben ligger i øjeblikket næstsidst i den bedste engelske række. Bob Bradley er tidligere landstræner for det amerikanske landshold.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden