26. runde i Superligaen: Det er der på højkant

Grundspillet kulminerer med 7 kampe kl. 17.

Sport

Randers, AaB, FC Nordsjælland og teoretisk set også Silkeborg kan gøre sig realistiske forhåbninger om en plads blandt de seks hold, der skal spille om det danske mesterskab og de øvrige topplaceringer.

Randers kan selv afgøre det ved at besejre SønderjyskE, og vinder kronjyderne i Haderslev, kan det samtidig bane vejen for AaB og gøre sønderjyderne til Sorteper.

For hvis AaB slår Viborg på udebane, står tre hold på 36 point i kampen om Superligaens 5.- og 6.-plads.

Dermed bliver målscoren afgørende, og i det regnskab er SønderjyskE i øjeblikket bedst med et minus på 3 træffere, Randers har minus 5, mens AaB står på minus 9.

FC Nordsjælland er lige nu et point dårligere end Randers og AaB, men Farum-holdet kan godt komme i spil til en plads i slutspillet.

Det sker, hvis hverken Randers eller AaB vinder i sidste spillerunde, mens nordsjællænderne på udebane besejrer FC Midtjylland.

Endelig er der i teorien den mulighed, at Silkeborg snyder Randers, AaB og FCN og sikrer sig en billet til medaljekampene.

Det kan jyderne gøre, hvis Randers, AaB og Nordsjælland alle taber, og Silkeborg samtidig henter en gedigen sejr hjemme over FCK.

Hvis det scenarie skal blive virkelighed, kræver det en del mål af Silkeborg, for de halter noget efter, når det kommer til målscoren.

Lige nu er Silkeborg noteret for et minus på 13 mål og må derfor nok ruste sig til opgørene om at undgå nedrykning til 1. division.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce