Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Spillernes rettigheder og forpligtelser i forhold til kommercielle opgaver deler parterne i forhandlingerne om en ny aftale.
Foto: Jens Dresling

Spillernes rettigheder og forpligtelser i forhold til kommercielle opgaver deler parterne i forhandlingerne om en ny aftale.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Badmintonforbundet nægter at forhandle videre med Mads Øland

Det britiske cykelforbund har fået grønt lys til eCykling. Liverpool vendte nederlag til sejr på udebane mod Burnley.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Badminton: Så længe Mads Øland sidder med ved forhandlingsbordet, ønsker Badminton Danmark ikke at fortsætte forhandlingerne om en ny, kollektiv aftale med landsholdsspillerne. Det meddeler forbundet i en pressemeddelelse. »Vi er oprigtigt talt brandærgerlige over, at vi er kommet hertil, hvor vi ikke længere kan se et perspektiv i at fortsætte forhandlingerne med Mads Øland og Spillerforeningen som repræsentant for de danske elitebadmintonspillere. Ikke mindst i forhold til spillerne er vi meget ulykkelige over hele konflikten. Omvendt ser vi ikke et perspektiv i at fortsætte forhandlingerne med Mads Øland, for vi har et hensyn at tage til elitearbejdet i dansk badminton, og det er et hensyn, som også rækker langt ud i fremtiden«, siger Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.

Som spillernes repræsentant i forhandlinger kalder Hans-Kristian Vittinghus forbundets udmelding en personlig hetz mod Mads Øland. »Mads er vores repræsentant, og vi har fuld tillid til ham, og vi forhandler gennem ham. Det er jo ikke hans synspunkter, der bliver fremført ved møderne. Det er sådan set bare ham, der fremfører vores synspunkter«, siger Vittinghus.

Floorball: Danmarks mandlige landshold skal spille om placeringerne 5-8 ved VM i Prag. I kvartfinalen led Danmark et klart nederlag på 10-1 til værtsnationen, Tjekkiet, og Danmark skal lørdag møde taberen af kvartfinalen mellem Tyskland og Finlands forsvarende verdensmester.

Golf: Jeff Winther fik en fin indledning på den nye sæson med en første runde i 3 slag under par ved South African Open i Johannesburg, hvor der spilles på to baner og blandt andet er tre pladser i feltet til British Open på spil. Jeff Winther, der sluttede sidste sæson med at generhverve retten til at spille på European Tour på tourskolen, er på en delt 27.-plads i turneringen, der med en bogeyfri runde i 62 slag føres af feltets højst rangerede spiller, sydafrikaneren Louis Oosthuizen, verdens nummer 36. Joachim B. Hansen brugte 70 og Morten Ørum Madsen 76 slag i første runde.

Gymnastik: Det amerikanske gymnastikforbund USA Gymnastics har været præget af en stor misbrugs-skandale, hvor en tidligere holdlæge Larry Nasser er blevet dømt for overgreb mod flere end 250 kvindelige gymnaster. Nu har forbundet indsendt en begæring om konkursbeskyttelse. Det sker ifølge USA Gymnastics selv for hurtigere at kunne udbetale erstatningskrav til ofrene. I sidste måned truede den olympiske komité med at udelukke forbundet fra det kommende OL, fordi komiéen savner reformvillighed efter skandalen. Holdlægen blev tidligere i år idømt fængsel på livstid. USA Gymnastics er siden blevet beskyldt for at dække over lægens ugerninger.

Cykelsport: eSport er også for cykelentusiaster. Det britiske forbund British Cycling har netop fået grønt lys til at starte et virtual reality-løb til februar. Løbet får navnet eRacing Championships. Meningen er, at deltagere via en app, VR-briller og egne kondicykler, skal være med hjemme fra stuerne, hvor et virtuelt 3D-landsskab skal simulere ruten.

Håndbold: Skanderborg overrasker igen og slog onsdag Aalborg Håndbold 29-25 på udebane. I sidste uge besejrede det midtjyske hold Bjerringbro-Silkeborg hjemme. Aalborg fører dog stadigvæk herrernes håndboldliga med 24 point, mens GOG er rykket på andenpladsen med 23 point efter en sejr over Ringsted.

Fodbold: Liverpool slog Burnley 3-1 på udebane. Hjemmeholdet scorede otte minutter inde i anden halvleg til 1-0, menet kvarter efter havde udeholdet vendt kampen og bragt sig foran 2-1. Xherdan Shaqiri satte kampens sidste mål ind i overtiden. Liverpool er dermed kun to point efter Manchester City, som fører Premier League.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Fodbold: Chelsea smed sin tredjeplads i Premier League væk, da holdet tabte 2-1 til Wolverhampton på udebane onsdag aften. For første gang i sæsonen var danskeren Andreas Christensen på banen for London-klubben.

Fodbold: De argentinske rivaler River Plate og Boca Juniors er landet i Madrid. De to klubber har ellers begge tilkendegivet, at ingen af dem ønsker at spille den anden finalekamp i Copa Libertadores, som er planlagt søndag i den spanske hovedstad. Med holdenes ankomst tyder alt dog på, at begge klubber har tænkt sig at gå på banen.

Ishockey: Danske Patrick Russell var natten til torsdag med til at sikre Edmonton Oilers’ 3-2 sejr over St. Louis Blues i den nordamerikanske liga, NHL. Danskeren var ellers i første omgang sat på bænken af klubbens nye træner, men er nu tilbage på isen.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Strassbourg - EU - Parlament - Parliament - Europa - afstemning - Vote - Portræt - Reportage (ikke Brussel)

  På søndag har du chancen for at sætte dit eget lille personlige præg på, hvordan EU i fremtiden skal tackle nogle af Danmarks og klodens helt store udfordringer. Men hvor mange af de beslutninger, som lægger rammerne for vores hverdag, træffes egentlig i Bruxelles?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden