Michael Johansen har dømt indirekte frispark til OB, men efter at have talt med linjedommeren blev kendelsen ændret til en AaB-scoring.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Michael Johansen har dømt indirekte frispark til OB, men efter at have talt med linjedommeren blev kendelsen ændret til en AaB-scoring.

Sport

AaB slår OB i en kamp, der vil blive husket for et par usædvanlige dommerkendelser

Michael Johansen underkendte en straffesparkscoring og ændrede sin kendelse ved AaB’s sejrsmål.

Sport

Dommer Michael Johansen fik en usædvanlig hovedrolle, da AaB vandt 2-1 over OB i Superligaen.

Tidligt i kampen fik AaB et straffespark, da Lucas Andersen blev nedlagt, men da Tom Van Weert sparkede bolden i mål, underkendt Michael Johansen scoringen og dømte indirekte frispark til OB. Angiveligt forbi han vurderede, at en eller flere AaB’ere løb for tidligt ind i feltet, men det burde ’blot’ have udløst et omspark.

OB fik også et klokkeklart straffespark i første halvlegs overtid, som Niklas Helenius udnyttede til at score mod sin tidligere klub, men efter pausen formåede AaB at lægge et stort pres på hjemmeholdet.

Sten Grytebust leverede to fremragende redninger i OB-målet, men det var i sidste ende nordmanden, der gav AaB sejren.

Et indadskruet hjørnespark fra Kasepr Kusk fik Grytebust ikke slået ordentlig til og ved anden stolpe bugserede Kasper Pedersen bolden over stregen.

Også den scoring blev dog i første omgang underkendt, men efter at have talt med sin linjedommer ændrede Michael Johansen kendelsen og dømte mål til AaB.

Nederlaget var OB’s sæsonens andet på hjemmebane og det første siden 5. august mod FC København, og AaB overhaler nu OB og indtager fjerdepladsen i Superligaen.

Kampens livedækning fra Ritzau:
Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce