Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Robert Skov er manden, som mange modstandere frygter i denne sæson, og det er forståeligt. Han scorer i næsten hver kamp.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Alarm i Randers: Trænerne til ekstraordinært taktikmøde for at stoppe Robert Skov

Randers-træner Thomas Thomasberg leder efter modtræk, så Skov ikke kan blive ved med at score på frispark. En svær opgave.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

KAN ROBERT SKOV også lave frisparksmål, hvis modstanderne undlader at stille en mur op i 9,15 meters afstand fra bolden? Godt spørgsmål, for man kan sagtens mene, at det er mere til gavn for skytten end for målmanden, når bolden affyres fra 20-22-24 meter, og fire-fem medspillere i muren kraftigt minimerer udsynet for manden mellem stængerne. Han kan ofte først se bolden, når den er kommet over muren eller uden om. Og så kan det være for sent. Målmanden kan også blive snydt, hvis bolden snitter muren og ændrer retning. Hvornår oplever vi en træner, der siger: Robert, vi fjerner muren. Så lad os se, hvor dygtig du er, og om du kan blive ved med at score på frispark.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden