Jakob Michelsen har som træner vundet sølv i Superligaen med SønderjyskE, og nu skal han i mesterskabsspillet med OB og spille efter bronzemedaljerne. Guldet og sølvet fordeler FCK og FCM mellem sig.
    OB's cheftræner Jakob Michelsen i Superligakampen mellem AGF og OB på Ceres Park i Aarhus , mandag 11. marts 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Jakob Michelsen har som træner vundet sølv i Superligaen med SønderjyskE, og nu skal han i mesterskabsspillet med OB og spille efter bronzemedaljerne. Guldet og sølvet fordeler FCK og FCM mellem sig. OB's cheftræner Jakob Michelsen i Superligakampen mellem AGF og OB på Ceres Park i Aarhus , mandag 11. marts 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Sport

Rundt om runden: FCK kan lære noget af FCM, Evander bliver et hit og Odense jubler

FCK’erne kan lære af FCM, hvordan man kan slå FCN i Farum. Evander bliver et hit. Den ældste stadig god i Randers. OB jagter bronze.

Sport
FOR ABONNENTER

David Nielsen gik ind til gyseren mod OB som AGF-træneren med det bedste gennemsnit, 1,37 point per kamp, i Superligaen. Han skal føre traditionsklubben i medaljespillet. Men det bliver svært efter skuffelsen mod OB, der nu er parat til at jagte bronze. 2-1-sejren på scoringerne af Bashkim Kadrii og Troels Kløve blev sikret i en hektisk anden halvleg, hvor hjemmeholdet ellers tog føringen på en scoring af den talentfulde Kasper Lunding.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden