Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Uden de normale førstevalg på banen var Louise Burgaard en af dem, der strålede i anden halvleg mod Rumænien.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

B-kæden sikrer en sjælden dansk kæmpesejr ved Golden League

Danmark besejrede Rumænien med 13 mål i den sidste kamp i Nantes.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kvindelandsholdets deltagelse ved Golden League i Nantes gav en lussing på 11 mål mod Norge, en sejr over Frankrigs regerende verdens- og europamestre og en sjælden afklapsning af Rumænien.

»Jeg er totalt forvirret. Det er totalt svært at forstå, hvordan vi kunne levere sådan forleden dag og så spille så godt i dag, sagde landstræner Klavs Bruun Jørgensen til TV2 Sport efter lørdagens sejr på 25-22 over Frankrig.

Mindre forvirrende har indtrykket af den afsluttede sejr over Rumænien næppe været. Rumænien var uden adskillige af de bedste, og Danmark tillod sig også at spare de største profiler specielt i anden halvleg.

Amalie Milling og Anna Christensen fik hver en halvleg i målet, hvor Sandra Toft normalt er førstevalg, Stine Jørgensen spillede kun det første kvarters tid og Anne Mette Hansen fik begrænset spilletid i den danske sejr på 36-23.

Danmark førte ’kun’ 15-13 ved pausen, men de sidste 30 minutter gjorde danskernes kamp til de mest scorende siden det blev 37-19 over Tunesien ved VM i 2017.

»I dag er jeg mest af alt bare glad. Det udtryk, vi viste i går, tog vi med ind på banen i dag«, sagde Klavs Bruun Jørgensen til TV2 om den første Golden League siden 2014 med to danske sejre.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden