Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Karim Jaafar/Ritzau Scanpix
Foto: Karim Jaafar/Ritzau Scanpix

Her vinder sydafrikanske Caster Semenya 3. maj i overlegen stil sit 800 meter-løb ved sæsonpremieren på Diamond League i Doha.

Atletik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Støtte til Semenya: Læger nægter at medicinere raske mennesker

Den internationale lægeorganisation WMA opfordrer sine medlemmer til ikke at deltage i arbejde med at medicinere for eksempel den sydafrikanske løber Caster Semenya, som netop har tabt sag i sportsdomstolen CAS.

Atletik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis den olympiske mester i kvindernes 800 meter-løb, sydafrikanske Caster Semenya, vil deltage i internationale konkurrencer, skal hun først gennemgå en hormonbehandling, da hun er født med mandligt kønskromosom og netop har tabt en appelsag mod Det Internationale Atletikforbund (IAAF) ved sportsdomstolen CAS.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Leonhard Foeger/Ritzau Scanpix

  Eliud Kipchoge løb i denne måned som den første nogensinde en maraton på under to timer. Men trods bedriften, er det hans sko, der er løbet med opmærksomheden. På de kenyanske fødder sad nemlig Nikes nyeste supersko - sko, der beviseligt får løbere til at løbe hurtigere. Er det snyd? Og hvorfor er de sko så gode?

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden