Foto: NORDE ERNST VAN
Cykling

Leopard Trek-direktør: Jeg blev fyret

Brian Nygaard afviser påstanden om, at Leopard Trek manglede ledelse.

Cykling

Den tidligere cykeldirektør Brian Nygaard føler sig ikke ramt af holdejer Flavio Beccas slet skjulte kritik af ledelsen på Leopard Trek, som rigmanden forleden sammenlignede med et smukt fly - men uden kaptajn.

»Nej, det synes jeg ikke. Mange citater vil blive forstørret og forsøgt brugt til at starte en form for konflikt, og det er jeg slet ikke interesseret i. Jeg kan se personalet og mine ansatte i øjnene«, siger Brian Nygaard.

LÆS OGSÅ

Blev du fyret?

»Jeg blev tilbudt en anden stilling. Men teknisk set er det jo det samme«, siger Brian Nygaard.

Ville ikke være kommunikationschef
Danskeren blev tilbudt en stilling som kommunikationschef i Flavio Beccas familiefond, men den afviste han.

»Når man har været del af det, som jeg har været del af det, og når man kan se, at der sker ret store forandringer, så skal man også kunne reflektere nok over sin egen person til, at tiden er inde til at sige stop«, siger Nygaard.

Den tidligere direktør har ikke været involveret i luxembourgerens fusionsplaner med Radioshack, som faldt på plads mandag, og derfor har Brian Nygaard ikke vidst mere end andre.

Ikke min opgave at finde sponsorer

Således skyder den tidligere Leopard-direktør også den kritik ned, der hedder, at han blev fyret, fordi han svigtede med at finde sponsorer til Flavio Beccas cykelprojekt.

LÆS OGSÅ

»På ingen måde. Det har aldrig været del af det job, som jeg har sagt ja til. Mit job var at bygge holdet op og skabe en identitet for holdet og få alle elementerne med«, siger Brian Nygaard.

»Da jeg kom ind i projektet, var der en garanti for projektet fra Beccas side, og den forretningsmæssige del af det med sponsorer, og det at skaffe sponsorer, har hele tiden ligget på hans bord«

FACEBOOK

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce