Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Alt om Tour de France 2019

Dopet? Michael Rasmussen erobrede den gule føretrøje i Tour de France - og mistede den også igen efter et drama i kulissen.
Foto: BAS CZERWINSKI (arkiv)/AP

Dopet? Michael Rasmussen erobrede den gule føretrøje i Tour de France - og mistede den også igen efter et drama i kulissen.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Medie: Michael Rasmussen vil indrømme doping

Michael Ramussen har indkaldt til pressemøde i dag kl. 14.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den tidligere dobbelte vinder af bjergtrøjen i Tour de France, Michael Rasmussen, er angiveligt klar til at erkende, at karrierens største resultater i midten af 00'erne kom i stand via meget andet end rugbrød.

Sporten.dk skriver således, at Michael Rasmussen på et pressemøde i dag kl. 14 i Herning vil indrømme brugen af forbudte stoffer.

Få dage før karrierens højdepunkt - den samlede sejr i Tour de France i 2007 - skulle indtræffe, blev Michael Rasmussen efter 16. etape taget ud af løbet. Danskeren havde rod i sine såkaldte whereabouts-indberetninger, hvilket Rabobank-ledelsen tolkede som et forsøg på at skjule doping.

Den hollandske storbank Rabobank trak sig i kølvandet på Lance Armstrong-affæren i slutningen af 2012 som sponsor i den internationale cykelsport, og siden er det væltet frem med indrømmelser fra tidligere stjerner på mandskabet, som Michael Rasmussen kørte for i perioden 2003-2007.

Blandt de angrende er hollænderen Thomas Dekker, der tidligere kørte for det Rabobank-mandskab, som Michael Rasmussen også var ansat af.

Dekker har sagt, at doping var udbredt på holdet og har erklæret sig villig til at gå i detaljer med sit kendskab til, hvad der foregik.

Michael Rasmussen har indtil videre ikke kommenteret Dekkers udtalelser, men direktør Claus Hembo fra Christina Watches-Onfone har over for Ekstra Bladet luftet sin formodning om, at danskeren har benyttet ulovlige stoffer tidligere i karrieren.

Hembo hævdede dog ved samme lejlighed, at Rasmussen har en fortrolighedsklausul i forhold til Rabobank som gør, at han kommer til at bløde økonomisk, hvis han fortæller om fortiden.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden