Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
chefen. Henrik Elmgreen har som boss for det københavnske seksdagesløb uddelt talrige gratulerende håndtryk, men 7. februar er tiden inde, til at den legendariske cykelboss selv hyldes.  Arkivfoto: Thomas Borberg

chefen. Henrik Elmgreen har som boss for det københavnske seksdagesløb uddelt talrige gratulerende håndtryk, men 7. februar er tiden inde, til at den legendariske cykelboss selv hyldes. Arkivfoto: Thomas Borberg

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Cykellegende tager afsked med seksdagsløbet

Henrik Elmgreen trækker sig som seksdagesarrangør, men Ballerup Kommune kører videre.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når det 50. københavnske seksdagesløb suser hen over velodromen i Ballerup Super Arena fra 2. til 7. februar næste år, sættes der samtidig punktum for en uhyre markant epoke i dansk cykelsport – uden at ingen endnu rigtig ved, hvordan den skal fortsætte.

For næppe nogen herhjemme kan forestille sig, at den fascinerende og forkætrede begivenhed, der helt tilbage i sin oprindelse lovpristes af forfatteren Johannes V. Jensen som en af hovedstadens eksklusive kulturelle oplevelser, skal kunne videreføres uden den styrende faktor i en periode, der nærmest virker som en menneskealder, Henrik Elmgreen.

Væk inden jeg bliver for gammel
Ikke desto mindre bliver det sådan, når den kommende vinters arrangement er overstået, for det omvandrende cykelleksikon og den uopslidelige iværksætter har besluttet, at jubilæumsbegivenheden bliver den sidste, han står i spidsen for.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden