Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
triumfator. Michael Valgren på podiet efter Liége-Bastogne-Liége for U23.
Foto: Eric Cornu (arkiv)

triumfator. Michael Valgren på podiet efter Liége-Bastogne-Liége for U23.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Riis' ny fund scorer fornem triumf

Michael Valgren slog til poå 3. etape i verdens største U23 løb.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Med en stærk finish på den 125,8 km lange 3. etape i verdens skrappeste U23 løb, Tour de l’Avenir, satte Michael Valgren en tyk streg under, at Bjarne Riis har gjort et særdeles interessant køb ved at ansætte ham fra næste sæsons start.

Den 21-årige dansker kom til mål sammen med amerikaneren Gavin Mannion, som blev sikkert afvist i spurten, så Valgren noteredes for et forspring på to sekunder, mens det efterfølgende felt med den dobbelte australske etapevinder Caleb Ewan var yderligere et sekund efter.

Har vundet Liège-Bastogne-Liège to år i træk Michael Valgren har i denne sæson allerede imponeret ved som den første nogen sinde at vinde U23 udgaven af Liège-Bastogne-Liège for andet år i træk samt slutte som samlet nr. 1 i det luxembourgske etapeløb Flèche du Sud efter en etapesejr undervejs.

Læs også

»Først da jeg tre km fra mål så, at vi havde et halvt minuts forspring, troede jeg på, at vi ville holde hjem«, siger Michael Valgren.

»I spurten satsede jeg alt efter det sidste sving med 300 m til mål, og jeg slog med det samme et hul til amerikaneren, så jeg følte mig ret sikker på, at jeg ville vinde«. Går til bjergetaper med fornyet motivation

»Det var virkelig en dejlig oprejsning, efter at jeg i søndags både styrtede og havde maskinskade flere gange«. »Jeg ved ikke rigtigt, hvilke forventninger jeg skal ind til de kommende etaper med, for jeg kender ikke de stigninger, der venter. Men sejren giver da fornyet motivation«.

Læs også Franskmanden Alexis Gougeard, der vandt prologen, fører fortsat, og Kristian Haugaard er som nr. 11 bedste dansker med et minus på blot ni sekunder. Michael Valgren er på 71. pladsen 1.10 minut efter den førende franskmand.Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden